Word Certified Recruiter

Wilt u erkend worden voor uw kennis en vaardigheden als recruiter?

Behaal dan het Federgon Certified Recruiter Basic certificaat.

Om het certificaat te behalen moet u de opleiding 'Rekrutering en selectie: gecertificeerde basisopleiding' volgen en slagen voor het schriftelijk meerkeuze examen en het mondeling examen (STARR+).

Tijdens de opleiding 'Rekrutering en selectie: gecertificeerde basisopleiding' (meer informatie op opleidingen.ncoi.be/werebnb) leert u alle nodige kennis en vaardigheden om te slagen voor de examens. 

De stappen voor certificatie zijn:

  • U bent aanwezig tijdens alle lesdagen van de opleiding.
  • U legt het schriftelijk en  praktijkexamen Certified Recruiter af.
  • Vanaf een score van 60 % op beide examens behaalt u het Federgon Certified Recruiter certificaat.

Pluspunten

  • U behaalt het Federgon certificaat en wordt Certified Recruiter.
  • De oefeningen en verslagen maken deel uit van de opleiding. Aan het einde van de opleiding is uw case voor ongeveer 80 % afgewerkt.

Docent(en)

Katrijn Bastiaens

Katrijn Bastiaens, bediende, HR Partners

Lees meer

Praktische informatie

Prijs: 135 EUR (excl btw)

De opleidingen komen in aanmerking voor verschillende subsidies. Handig: zo betaalt u zelf maar een deel van het inschrijvingsgeld.

  • Tot 30% subsidie met kmo-portefeuille op klassikale opleidingen, virtual classrooms en live webinars. Meer info vindt u hier.
Extra:

OPGELET: Omwille van de Coronamaatregelen zullen het mondeling examen en het schriftelijk examen niet op dezelfde dag plaatsvinden. Het schriftelijk examen van het voorjaar 2021 is digitaal en vindt plaats op 22 maart in de namiddag. Het mondeling examen is klassikaal en vindt plaats op 23 maart in de voormiddag.  Na uw inschrijving ontvangt u een automatische bevestiging van het mondeling examen. Tien dagen voor de start van het mondeling examen krijgt u een mail met alle praktische informatie over zowel het mondeling als het schriftelijk examen.

Incompany: Hebben meerdere collega’s behoefte aan deze opleiding? En trekt u liever niet naar een andere plaats? Breng de opleiding naar uw afdeling of onderneming: handig! Bovendien spitst de trainer zich dan toe op uw situatie, op uw sector en op de vragen van uw medewerker. Vraag uw incompany opleiding aan.

Partner(s)

Inschrijven

Data