LinkedIn, gebruikt u het volledige potentieel?

LinkedIn is op dit moment met voorsprong de belangrijkste tool voor recruiters. Wie het systeem een beetje beheerst kan erg efficiënt zoeken in een databank met meer dan 400 miljoen cv's wereldwijd en 2.600.000 in België. Cv's die in de meeste gevallen erg up-to-date zijn.

Maar LinkedIn biedt hr-mensen veel meer dan dat.

 • Gebruikt u de tool al om uw employer brand te promoten via target advertising?
 • Of om aan campus recruitment te doen?
 • Kent u alle mogelijkheden die LinkedIn Recruiter u biedt?
 • En haalt u wel alles uit uw gratis account?
 • Of u nu fulltime rekruteert voor een multinational, RSS- of interim kantoor, of werkt voor een kmo die slechts sporadisch iemand aanwerft, via deze opleiding leert u hoe u het maximum uit LinkedIn kunt halen.

Als u dat wenst kunt u na de opleiding deelnemen aan het officiële examen van LinkedIn en mag u zichzelf een geslaagd Certified LinkedIn Recruiter noemen.

Pluspunten

 • De perfecte voorbereiding op het LinkedIn examen voor recruiters.
 • U krijgt grondige inzichten in digital talent acquisition en e-marketing.
 • Na deze opleiding weet u wat u nodig hebt, wat overbodig is en welk budget u aan LinkedIn moet uitgeven.
 • Gegeven door een ervaren docent die LinkedIn zelf dagelijks gebruikt om te rekruteren en die zelf uiteraard LinkedIn Certified Recruiter is.

Bestemd voor

 • rekruteerders uit bedrijven, RSS-sector, interim-sector
 • hr-professionals

Kortom, voor iedereen die bezig is met rekrutering.

De opleiding is zowel voor beginnende gebruikers als voor experten.

"

Super opleiding, aanrader voor iedere rekruteerder die zich wil verdiepen in rekruteren via social media!

"
anoniem, manager Rekruteringscel
"

Zeer interessante cursus, zeer praktisch bruikbaar.

"
Annelies Lacroix, hr officer, Hyundai Construction Equipment Europe
"

Ik vond het heel praktisch en kan meteen aan de slag. Het online platform was ook heel gebruiksvriendelijk. Maar een face-to-face opleiding is nog steeds beter, denk ik. Dat was nu uiteraard niet mogelijk en het is heel goed opgelost op die manier maar voor de interactie met de docent en andere volgers is het leuker face-to-face.

"
Dorien Verté, marketing- en communicatiecoördinator, Durabrik Bouwbedrijven
"

De docent is echt een specialist in zijn vakgebied en dat merk je vanaf de start van de opleiding. Deze overtreft dan ook de verwachtingen vooral door de vele tips & tricks die je meekrijgt.

"
Dirk Vanuytrecht, zaakvoerder, Recrutery

Programma

De vier grote blokken van LinkedIn for recruitment

A. Content marketing

Vacatures en testimonials efficiënt en professioneel verspreiden in het eigen netwerk en in een extern netwerk.

B. One 2 one communicatie

LinkedIn gebruiken als headhunt tool.

C. Massa communicatie

LinkedIn gebruiken om een duidelijk afgebakende, maar grote groep mensen te bereiken via advertising.

D. Recruitment solutions

Al de betalende features van LinkedIn

E. Tips & tricks

Docent(en)

Lieven Van Nieuwenhuyze

Lieven Van Nieuwenhuyze is al 15 jaar actief binnen e-recruitment en recruitment marketing. Hij stond als E-business manager bij Corelio aan de wieg van Jobat Online, werd nadien Interactive Director bij TMP Worldwide en general manager bij USG Professionals. Vandaag is hij gastprofessor e-recruitment en social media marketing bij Ehsal Management School, gastdocent aan de UA en AMS en docent bij NCOI Learning.

Lees meer

Praktische informatie

Prijs: 806 EUR (excl btw)

De opleidingen komen in aanmerking voor verschillende subsidies. Handig: zo betaalt u zelf maar een deel van het inschrijvingsgeld.

 • Tot 30% subsidie met kmo-portefeuille op klassikale opleidingen, virtual classrooms en live webinars. Meer info vindt u hier.
Extra:

U kunt deze opleiding klassikaal volgen of online in een Virtual Classroom. Onze online omgeving is perfect geschikt voor het organiseren van opleidingen op afstand. Het biedt veel interactiemogelijkheden tussen de docent en de deelnemers, zoals de mogelijkheid tot vragen stellen, brainstorm met post-its, werken in subgroepen, … het kan net zo goed als in een klassikale opleiding maar dan online. Meer weten over opleidingen in onze Virtual Classroom omgeving? Raadpleeg onze Virtual Classroom pagina op https://opleidingen.ncoi.be/digitaal-leren/virtual-classrooms/ en ontdek de voordelen van een virtuele opleiding.

Incompany: Hebben meerdere collega’s behoefte aan deze opleiding? En trekt u liever niet naar een andere plaats? Breng de opleiding naar uw afdeling of onderneming: handig! Bovendien spitst de trainer zich dan toe op uw situatie, op uw sector en op de vragen van uw medewerker. Vraag uw incompany opleiding aan.

Inschrijven

Data