Doelstellingen

Als hr-professional staat u in contact met de medewerkers, de managers, de interne en de externe dienst voor preventie en bescherming op het werk, de arbeidsgeneesheer, ... Daardoor beschikt u over zeer veel informatie over stress binnen uw organisatie. Vanuit uw positie kunt u een heel belangrijke rol spelen bij stress- en burn-outpreventie.

Tijdens dit webinar ontdekt u hoe u de informatie waarover u beschikt efficiënt kunt inzetten om stress en burn-out risico's vroeg te detecteren en om erger te voorkomen. 

Na dit webinar herkent u vroegtijdig signalen van een (risico op) burn-out zodat u medewerkers kunt helpen om om te gaan met ongezonde stress en ervoor zorgt dat ze niet uitvallen. Noteer uw vragen, want tijdens dit interactieve webinar is er voldoende tijd voorzien om cases waar u van wakker ligt uitvoerig te behandelen.

Uw resultaten

Na dit webinar:

  • herkent u ongezonde stress en risico's op burn-out sneller.
  • gebruikt u tips, tricks en technieken om uw interne klant te ondersteunen bij de preventie van burn-out.

Bestemd voor

  • hr-professionals

Programma

  • Wat is ongezonde stress?
  • Wat is burn-out?
  • Wat zijn de fases van burn-out?
  • Wat is de rol van de hr-professional in burn-out preventie?
  • Q&A

Docent(en)

Kim Hilgert

Kim Hilgert, Chief Happiness Officer, Tryangle

Lees meer

Praktische informatie

Prijs: 115 EUR (excl btw)

De opleidingen komen in aanmerking voor verschillende subsidies. Handig: zo betaalt u zelf maar een deel van het inschrijvingsgeld.

  • Tot 30% subsidie met kmo-portefeuille op klassikale opleidingen, virtual classrooms en live webinars. Meer info vindt u hier.
Extra:

On demand webinars kunnen omwille van regelgeving niet betaald worden met kmo-portefeuille. U kan dit on demand webinar tot 2 maand na aankoop bekijken.

Incompany: Hebben meerdere collega’s behoefte aan deze opleiding? En trekt u liever niet naar een andere plaats? Breng de opleiding naar uw afdeling of onderneming: handig! Bovendien spitst de trainer zich dan toe op uw situatie, op uw sector en op de vragen van uw medewerker. Vraag uw incompany opleiding aan.

Volgt u eveneens de opleiding 'bespreekbaar maken van burn-out' en/of het webinar 'EHBC (eerste hulp bij communicatie) bij langdurig afwezigen' dan geniet u 10% op het totaalbedrag. 

Inschrijven

Data