Doelstellingen

Tijdens dit webinar ontdekt u het wat en het hoe van een inclusieve ondernemingscultuur. U verneemt hoe andere bedrijven werk maakten van inclusief ondernemen en u ontdekt welke stappen u kunt zetten om van uw organisatie een inclusieve werkplek te maken. 

Programma

1. Inclusief ondernemen, what's in it for me? 

2. Ontdek de 3 kernprincipes van inclusief ondernemen - doorspekt met practices uit de praktijk

3. Live chat: stel ons uw vragen!

Docent(en)

d_04118
Fatima Yassir

Fatima Yassir werkt - samen met Wendy Ranschaert - voor het team Beleid en Strategie van de VDAB. Zij focussen vooral op thema's die linken hebben met inclusie en innovatie. Zij schrijven samen het boek #ZeroExclusion waarin ze verschillende experten en ondernemingen aan het woord laten over het belang van inclusief ondernemen voor een innovatieve arbeidsorganisatie en omgekeerd.

Lees meer
d_04117
Wendy Ranschaert

Wendy Ranschaert werkt - samen met Fatima Yassir - voor het team Beleid en Strategie van de VDAB. Zij focussen vooral op thema's die linken hebben met inclusie en innovatie. Zij schrijven samen het boek #ZeroExclusion waarin ze verschillende experten en ondernemingen aan het woord laten over het belang van inclusief ondernemen voor een innovatieve arbeidsorganisatie en omgekeerd.

Lees meer

Praktische informatie

Prijs: 115 EUR (excl btw)

De opleidingen komen in aanmerking voor verschillende subsidies. Handig: zo betaalt u zelf maar een deel van het inschrijvingsgeld.

  • Tot 30% subsidie met kmo-portefeuille op klassikale opleidingen, live webinars en congressen. Meer info vindt u hier.
Extra:

U kan dit webinar live bekijken, het is echter ook mogelijk de opname tot 2 maand na het webinar te (her)bekijken.

Incompany: Hebben meerdere collega’s behoefte aan deze opleiding? En trekt u liever niet naar een andere plaats? Breng de opleiding naar uw afdeling of onderneming: handig! Bovendien spitst de trainer zich dan toe op uw situatie, op uw sector en op de vragen van uw medewerker. Vraag uw incompany opleiding aan.

Inschrijven

Data