Doelstellingen

Welzijn, wellbeing, werkgeluk, … ooit durfde u er niet over te spreken vooral niet bij banken, verzekeringen, en the big 4 bedrijven. Vandaag spreekt iedereen erover want het is ”HOT”. Maar hoe zorgen voor echt gelukkige medewerkers is niet zo makkelijk blijkt! En toch bieden ze vele voordelen voor uw organisatie. Gelukkig personeel is productiever, innovatiever, meer betrokken, loyaler, opener, enzovoort. Als gevolg daarvan is de hele onderneming winstgevender. Dat is precies de reden waarom organisaties hun mensen best faciliteren in het nadenken over gelukkig werken. Dit is geen hype of floffie maar een HARDE skill waar de juiste BRAINS voor nodig zijn.

Ons gedrag en ons brein zijn afgestemd op een steeds snellere wereld, en daardoor hebben we intrinsiek minder geduld. Door die snelheid, drukte en afhankelijkheid van constante verandering, dreigen we onze menselijkheid te verliezen. De technologie waarmee we werken evolueert aan een snelheid die onze hersenen en ons lichaam niet aankunnen. Dat is ook meteen de reden waarom burn-outs zo vaak voorkomen. We zouden als mens dienen na te denken over hoe we hier mee omgaan en durven vertragen.

Maar hoe begint u daaraan? Hoe creëert u een betere employee experience en dus meer werkgeluk in uw bedrijf? En hoe implementeert u dit in de organisatiestrategie?

Bestemd voor

  • hr directors
  • hr-managers
  • talent & recruitment managers
  • learning & development managers

Programma

  • Tips en tricks voor werkgeluk van onboarding tot afscheid van een medewerker
  • Waarom zijn de Scandinavische landen en Canada een voorbeeld?
  • Al gehoord van FIKA?

Docent(en)

d_03104
Isabelle Hoebrechts

Isabelle Hoebrechts is een vrouw voor wie menselijke contacten en waarden voorop staan. Ze gaat alleen voor zaken waar ze echt in gelooft en zet zich vol passie, positiviteit en ondernemingsgoesting in voor menselijk kapitaal. Met meer dan 20 jaar ervaring in strategisch management, communicatie en human resources, richtte ze 361° op. Daarnaast is Isabelle mentor en strategisch consultant bij verschillende kmo-bedrijven. Ze stimuleert al heel haar carrière vrouwelijk ondernemerschap en begeleidt veel ondernemers via haar steun, inspiratie en nieuwe kennis. Haar missie? Mensen weer met veel plezier en vanuit de juiste motivatie laten leven én werken. Isabelle schreef al verschillende boeken rond waarden, leiderschap en stressbeheersing. Allemaal zaken die in onze VUCA-wereld meer dan ooit nodig zijn.

Lees meer
d_04155
Gina Peeters

Gina Peeters ruilde haar passie voor presenteren in voor haar andere passie: mensen helpen en begeleiden bij hun professionele en persoonlijke ontwikkeling en zoektocht naar antwoorden op kleine en grote levensvragen. Ieder mens is uniek en verdient dan ook een unieke aanpak. Professioneel koos ze voor een rol achter de schermen en vandaag is ze een gedreven coach die gelooft in de kracht die in elk van ons schuilt. Als gecertificeerde gedragscoach leert ze je om te gaan met (sociale media) stress en angsten.

Lees meer

Praktische informatie

Prijs: 115 EUR (excl btw)

De opleidingen komen in aanmerking voor verschillende subsidies. Handig: zo betaalt u zelf maar een deel van het inschrijvingsgeld.

  • Tot 30% subsidie met kmo-portefeuille op klassikale opleidingen, live webinars en congressen. Meer info vindt u hier.
Extra:

On demand webinars kunnen omwille van regelgeving niet betaald worden met kmo-portefeuille. U kan dit on demand webinar tot 2 maand na aankoop bekijken.

Incompany: Hebben meerdere collega’s behoefte aan deze opleiding? En trekt u liever niet naar een andere plaats? Breng de opleiding naar uw afdeling of onderneming: handig! Bovendien spitst de trainer zich dan toe op uw situatie, op uw sector en op de vragen van uw medewerker. Vraag uw incompany opleiding aan.

Partner

Inschrijven

Data