U staat voor drie grote uitdagingen op de werkvloer.

  • Burn-out voorkomen: 20 % van de Belgische werknemers heeft een acuut risico op burn-out.
  • Retentie van medewerkers: de krapte op de arbeidsmarkt en de mismatch in vraag en aanbod maken het moeilijk om talent aan boord te houden.
  • Kosten besparen: Onproductieve medewerkers brengen een hoge kost met zich mee.

Om deze uitdagingen te tackelen moet u eerst een zicht hebben op 'waar' en 'hoe' deze uitdagingen zich voordoen in uw organisatie. Tijdens dit webinar leert u hoe u inzicht krijgt in de pijnpunten van uw organisatie zonder dat u de privacy van uw medewerkers schendt.

Uw resultaten

Na dit webinar:

  • analyseert u de pijnpunten van uw organisatie op basis van data.
  • weet u hoe u een dynamische weergave van samenwerkingspatronen opstelt waarmee u uw organisatie flexibeler maakt, de ervaring van uw medewerkers verbetert én klantgerichtheid boost.

Bestemd voor

  • hr-professionals

Docent(en)

d_00310
Evert D'Hondt

Voor hij productivity evangelist werd, werkte Evert een jaar in business development bij Synergics. Daar zag hij al dat bedrijven hun productiviteit konden optrekken door over te schakelen naar de Cloud. Een tijdje geleden is Evert dan ook gestart met zijn missie om bedrijven daarbij te helpen. Evert heeft een achtergrond in handelswetenschappen waardoor hij de gebruikelijke ‘IT-taal’ kan vertalen naar concrete voorbeelden en toepassingen die bedrijven helpen hun digitale uitdagingen te trotseren.

Lees meer

Praktische informatie

Prijs: Gratis
Extra:

On demand webinars kunnen omwille van regelgeving niet betaald worden met kmo-portefeuille. U kan dit on demand webinar tot 2 maand na aankoop bekijken.

Incompany: Hebben meerdere collega’s behoefte aan deze opleiding? En trekt u liever niet naar een andere plaats? Breng de opleiding naar uw afdeling of onderneming: handig! Bovendien spitst de trainer zich dan toe op uw situatie, op uw sector en op de vragen van uw medewerker. Vraag uw incompany opleiding aan.

Partner

Inschrijven

Data