Hoe zit het met de organisatie van het menselijk kapitaal binnen jouw bedrijf? Blinken jullie uit door een lonend talentenbeleid of rijden jullie vast in een beperkend competentiemanagement? Ontdek in dit webinar hoe je talenten op de voorgrond kan brengen binnen je organisatie en hoe je er zo vanuit jouw rol voor kan zorgen dat medewerkers zich als een vis in het water voelen. Een webinar vol interactie, inzichten en tips & tricks.

Programma

  • Het verschil tussen competentiemanagement en talentenbeleid
  • Een talentenbeleid uittekenen binnen jouw organisatie
  • Inzetten op talenten op een manier die werkt

Docent(en)

Tryangle docent

Tryangle Happiness and Well-Being at Work is expert op vlak van welzijn op het werk en werkgeluk. Met hun piramidemodel maken ze duidelijk welke topics hier allemaal mee te maken hebben. Denk aan communicatie, leiderschap, mindset, teamwerk, bedrijfscultuur, engagement, vitaliteit, stress- en burn-outpreventie, ... Het multidisciplinaire team van Tryangle maakt hun baseline telkens opnieuw waar: try a different angle. Tryangle staat voor interactie, een wetenschappelijke onderbouw en leren met de glimlach.

Lees meer

Praktische informatie

Prijs: 115 EUR (excl btw)

De opleidingen komen in aanmerking voor verschillende subsidies. Handig: zo betaalt u zelf maar een deel van het inschrijvingsgeld.

  • Tot 30% subsidie met kmo-portefeuille op klassikale opleidingen, live webinars en congressen. Meer info vindt u hier.
Extra:

U kan dit webinar live bekijken, het is echter ook mogelijk de opname tot 2 maand na het webinar te (her)bekijken.

Incompany: Hebben meerdere collega’s behoefte aan deze opleiding? En trekt u liever niet naar een andere plaats? Breng de opleiding naar uw afdeling of onderneming: handig! Bovendien spitst de trainer zich dan toe op uw situatie, op uw sector en op de vragen van uw medewerker. Vraag uw incompany opleiding aan.

Partner

Inschrijven

Data