Doelstellingen

Eigen medewerkers en ingehuurd talent zitten vaak in gescheiden systemen en aparte processen. In deze snel groeiende flexibilisering en globaliseren van de arbeidsmarkt en toenemende dynamiek in organisaties is deze manier van werken niet optimaal. Integraal Talentbeheer is het antwoord op deze ontwikkelingen. De eerste pioniers gingen er reeds succesvol mee aan de slag (VRT, UCB, Philips, Akzo Nobel, …) Het is hoog tijd om in deze tijden van schaarste elk talent aan boord te halen en te houden om het voortbestaan van uw organisatie niet in gevaar te brengen. Niets doen is m.a.w. geen optie. Tijdens dit webinar ontdekt u hoe u aan de slag moet met Integraal talentbeleid. U krijgt voorbeelden, tips en tricks en een stappenplan voor de aanpak en de businesscase.

Pluspunten

Uw trainster is een topexperte in het flexibel inzetten van talent. Zij adviseert al 30 jaar organisaties in België en in Nederland die op grote schaal met extern ingehuurde talenten werken en schreef het boek 'Mis geen talent (2020)'.

Uw resultaten

Na het webinar:

  • kent u de vele veranderingen in de wereld van werk.
  • weet u wat een integraal talentbeheer inhoudt.
  • weet u wat integraal talentbeheer oplevert voor uw organisatie.

Bestemd voor

  • C-level
  • hr-directies en - verantwoordelijken
  • talent acquisition managers
  • inkoopmanagers

Docent(en)

Marleen Deleu

Marleen Deleu geeft al meer dan 30 jaar advies aan organisaties in België en in Nederland die op grote schaal met extern ingehuurde talenten werken. De wereld van werk verandert momenteel razendsnel waardoor bedrijven maar ook aan individuen kansen krijgen om anders te werken of werk anders te organiseren. Precies daarover rapporteert Marleen dagelijks via het gratis online kennisplatform NextConomy en heeft ze ook een boek geschreven ‘Mis geen talent’(die Keure).

Lees meer

Praktische informatie

Prijs: 115 EUR (excl btw)

De opleidingen komen in aanmerking voor verschillende subsidies. Handig: zo betaalt u zelf maar een deel van het inschrijvingsgeld.

  • Tot 30% subsidie met kmo-portefeuille op klassikale opleidingen, live webinars en congressen. Meer info vindt u hier.
Extra:

U kan dit webinar live bekijken, het is echter ook mogelijk de opname tot 2 maand na het webinar te (her)bekijken.

Incompany: Hebben meerdere collega’s behoefte aan deze opleiding? En trekt u liever niet naar een andere plaats? Breng de opleiding naar uw afdeling of onderneming: handig! Bovendien spitst de trainer zich dan toe op uw situatie, op uw sector en op de vragen van uw medewerker. Vraag uw incompany opleiding aan.

Inschrijven

Data