Altijd de passende hr-opleiding

De wereld rondom ons verandert in sneltempo: digitalisering is niet meer van de werkplaats weg te denken, medewerkers leggen meer autonomie en initiatief aan de dag, psychosociaal welzijn verdient extra aandacht, … De uitdaging voor human resources? Ervoor zorgen dat medewerkers en leiders, strategie en organisatie vlot mee groeien.

De hr-opleidingen van NCOI Learning helpen u daarbij. Hoe engageert u uw medewerkers? Hoe garandeert u hun ontwikkeling en hun duurzame inzetbaarheid? Hoe vindt u de juiste teamleaders? En hoe bouwt u een organisatie waarbinnen innovatie kan bloeien? Kies de passende hr-opleiding en maak uw hr-beleid futureproof.

 

Opleidingen hr-beleid, - software, -metrics, …

Competentiemanagement, Job Crafting, hr-analytics, ... Bent u verantwoordelijk voor (een deel van) het hr-beleid? Verzoent u hrm met de organisatiedoelstellingen als HR Business Partner? Of wilt u uw vaardigheden in hr-communicatie scherper stellen? Ga na waar uw verbeterpunten en ambities zich situeren. En volg de hr-opleiding die u op het lijf is geschreven.

 

Zó scherpt u uw hrm-vaardigheden aan

  1. Kies voor een korte, krachtige hrm-opleiding of ga in de diepte tijdens een meerdaagse cursus human resources management.

  2. Koppel hrm-modellen en toelichting over hr-tools meteen aan praktische toepassingen.

  3. Vertrouw blind op de knowhow van doorgewinterde hr-docenten en krijg deskundige feedback op uw eigen cases en werkpunten.

Download uw opleidingscatalogus HR, Sociaal recht en payroll

met een volledig overzicht van alle opleidingen

Advies op maat

audrey-006
Advies nodig over een van deze opleidingen?

Audrey Van den Bempt
Productmanager
Tel.: +32 15 79 16 66
avandenbempt@ncoi.be

Lees meer
klop-lc-009
Groepsopleiding op maat van uw bedrijf?

Koen Dierckx
Learning consultant
Tel.: +32 15 79 16 42
kdierckx@ncoi.be

Lees meer

Laat u inspireren

Hou me op de hoogte over opleidingen, nieuws en trends uit mijn vakgebied.

Hechtere en productievere teams bij Umicore dankzij teamcoaching