Doelstellingen

Een goed prestatiemanagement- en evaluatiesysteem zou motiverend werken en een positief effect hebben op de bedrijfsresultaten. Maar in veel organisaties heeft performance management niet dat gewenste effect. Tijdens deze modulaire opleiding ontdekt u hoe u een motiverend performance management systeem opzet waarbij u op regelmatige tijdstippen op een efficiënte manier formele en informele gesprekken voert met uw medewerkers. Deze opleiding bestaat uit twee modules die u ook afzonderlijk kunt volgen:

  • Performance management: tijd voor bezinning en vernieuwing?
  • Van Feedback naar Feedforward: workshop

Bestemd voor

  • bedrijfsleiders
  • hr-managers
  • leidinggevenden

die in hun bedrijf en in hun team resoluut kiezen voor bevlogenheid en beweging.

Programma

Deze modulaire opleiding bestaat uit 2 modules die u ook afzonderlijk kunt volgen:

  • Performance management: tijd voor bezinning en vernieuwing? Tijdens deze module leert u over de bouwstenen waarmee u een motiverend en evidence based prestatiemanagementsysteem opzet, dat aangepast is aan de noden van uw organisatie.
  • Van Feedback naar Feedforward: workshop. Tijdens deze workshop leert u alle aspecten van Feedforward. U leert hoe u deze methodiek hanteert en hem inzet om de omstandigheden te identificeren waarin uw medewerkers op hun sterkst zijn. Zo verbetert u de werkrelaties en de prestaties.

Praktische informatie

Prijs: 1 506 EUR (excl btw)

De opleidingen komen in aanmerking voor verschillende subsidies. Handig: zo betaalt u zelf maar een deel van het inschrijvingsgeld.

  • Tot 30% subsidie met kmo-portefeuille op klassikale opleidingen, live webinars en congressen. Meer info vindt u hier.
Incompany: Hebben meerdere collega’s behoefte aan deze opleiding? En trekt u liever niet naar een andere plaats? Breng de opleiding naar uw afdeling of onderneming: handig! Bovendien spitst de trainer zich dan toe op uw situatie, op uw sector en op de vragen van uw medewerker. Vraag uw incompany opleiding aan.

Inschrijven

De reeks bestaat uit verschillende modules. Schrijf in voor de volledige reeks

Module 1: Performance management: tijd voor bezinning en vernieuwing?

Module 2: Van Feedback naar Feedforward: workshop