Hoe blijft u als (beginnend) medewerker van een boekhoudkantoor bij met de wetgeving in fiscaliteit en accountancy? Hebt u zelf niet de tijd om alle wetsontwerpen, circulaires, besluiten en richtlijnen door te nemen en hun impact op uw dagelijkse dossiers in te schatten?

Deze update geeft u professionele duiding bij de wetgeving, met focus op uw praktijk. In 6 compacte workshops van 2 uur krijgt u als boekhoud- of fiscaal professional de belangrijkste wijzigingen op een presenteerblaadje, samen met praktische tips over de toepassing ervan in uw dagelijkse werkdossiers.

Per sessie hebt u recht op een aanwezigheidsattest voor 2 vormingsuren BIBF, IAB en IBR.

Professionals doen het werk voor u

De workshops worden gepresenteerd door Alexander Verleysen, belastingconsulent DNF Belgium en docent aan Fiscale Hogeschool. Hij beheerst als geen ander de kunst om de soms ‘complexe’ boekhoudkundige, fiscale en juridische theorie te vertalen in begrijpelijke mensentaal.

Doelgroep

Elke boekhoud-, accountancy of fiscale medewerker die praktisch advies wenst over hoe de boekhoudkundige, fiscale en vennootschapsrechtelijke actualiteit optimaal ingezet kan worden op de werkvloer.

Pluspunten

  • U bent perfect en tot in het detail op de hoogte van de boekhoudkundige, fiscale en vennootschapsrechtelijke actualiteit.
  • U verneemt welke feiten en cijfers veranderen en houdt zo uw interne adviezen en klantendossiers op peil.
  • U past de nieuwe kennis vlot toe dankzij concrete cijfergegevens en uitgewerkte scenario’s.
  • U wisselt ervaringen uit met collega’s uit andere ondernemingen.
  • U kunt uw klanten al voorbereiden en adviseren over wetswijzigingen.
  • U ontvangt een handige en overzichtelijke syllabus, waarin u ook bijkomende info terugvindt.

Programma

De actualiteit dicteert de keuze van de thema’s. De docent selecteert vooraf de meest prangende topics en werkt een concreet programma uit. Steeds volgens een gelijkaardig stramien. Wat zijn de belangrijkste aandachtspunten op boekhoudkundig gebied op fiscaal vlak (VenB, PB, btw, registratierechten) en op vennootschapsrechtelijk vlak? Bovendien kunt u uw eigen actuele praktijkvragen vooraf aan de docent voorleggen.

Ervaren fiscale of accountancy professional?

Op zoek naar een update reeks Fiscaliteit & Accountancy voor experts?

In de Update Fiscaliteit & Accountancy – voor experts krijgt u 6 keer per jaar een korte en krachtige update over de actualiteit in de fiscale en accountancywereld. Iedere spreker is een expert in zijn gebied en legt u haarfijn uit wat elke wetswijziging in de praktijk voor uw klanten of bedrijf betekent.

"

Update = staat voor bijblijven, op de hoogte zijn van wijzigingen, ... daarom vind ik deze cursus nuttig.

"
Karine Stoffels, boekhoudster, Maars Jansen Partitioning Systems
"

Ik volg deze curcus al een aantal jaren en is nog altijd een prima aanvulling om van de laatste up-dates op de hoogte te blijven.

"
Ilona Piscador, accounting assistant, Orffa Belgium
"

Door deze actuele opleiding te volgen heb ik antwoorden gekregen op mijn vragen. Bedankt!

"
Roger De Ridder, accountant, KBC Private Equity
"

Deze update behandelt zowat alle onderwerpen, is heel up-to-date, en staat open voor vragen. Je kan dus heel doelgericht op je eigen bedrijfsissues ingaan.

"
Ingrid L'Eau, accounting, Euro-Sprinters

Docent(en)

Alexander Verleysen

Erkend belastingconsulent - Docent Fiscaal Recht dnf belgium – dnf port – dnf sports & entertainment

Alexander Verleysen adviseert met zijn collega’s bij dnf belgium ondernemers, KMO’s en grote vennootschappen en staat hen bij met fiscaal en financieel advies op maat. Hoewel hij een breed spectrum behoudt, heeft hij sterke affiniteit met start-ups, bedrijven in de haven en sporters, sportclubs en artiesten.

Gepassioneerd door fiscaliteit schrijft hij regelmatig fiscaal-juridische artikels voor gespecialiseerde tijdschriften en websites en spreekt hij over diverse fiscale topics tijdens seminaries, webinars en gastcolleges. Alexander is tevens verbonden aan de Fiscale Hogeschool in Brussel als docent vennootschapsbelasting.

Lees meer

Praktische informatie

Prijs: 1 344 EUR (excl btw)

De opleidingen komen in aanmerking voor verschillende subsidies. Handig: zo betaalt u zelf maar een deel van het inschrijvingsgeld.

  • Tot 30% subsidie met kmo-portefeuille op klassikale opleidingen, live webinars en congressen. Meer info vindt u hier.
Accreditatie:
  • BIBF Beroepsinstituut van Erkende Boekhouders en Fiscalisten, 2 uren
  • IAB Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten, 4 uren
  • IBR Instituut van de Bedrijfsrevisoren, 2 uren
Incompany: Hebben meerdere collega’s behoefte aan deze opleiding? En trekt u liever niet naar een andere plaats? Breng de opleiding naar uw afdeling of onderneming: handig! Bovendien spitst de trainer zich dan toe op uw situatie, op uw sector en op de vragen van uw medewerker. Vraag uw incompany opleiding aan.

NCOI Learning biedt u de mogelijkheid om via een voordeeltarief (75 euro) eenmalig kennis te maken met deze updateformule. Opgelet: dit voordeelaanbod kan slechts éénmaal toegepast worden, voor maximum 3 medewerkers van uw kantoor.

Inschrijven

Data