Doelstellingen

Deze studiedag is voor fiscale en financiële professionals en zaakvoerders die hun kennis over de fiscale actualiteit willen aanscherpen.

Wij zetten fiscale experts in die de actualiteit voor u opvolgen en vertalen in bruikbaar advies. Deze sprekers spelen mee op het hoogste niveau en werken vaak mee aan het wetgevend fiscaal beleid en de regelgeving. Zo bent u zeker van objectieve en up-to-date informatie, waarmee u de kwaliteit van uw beslissingen en adviezen perfect op peil houdt.

U ontvangt een uitgebreide digitale documentatiemap, boordevol handige adviezen om uw fiscaal advies aan collega’s of klanten efficiënter te maken.

Bij deelname aan deze studiedag ontvangt u ook een aanwezigheidsattest, inclusief vormingspunten.

✔️ EARLY BIRD KORTING

Wees er snel bij, schrijf in voor 30/09/2020 en betaal slechts 475 euro i.p.v. 575 euro, een korting van 100 euro. Maak gebruik van de actiecode 'CONEARE100' bij uw inschrijving.

Programma

08:45 - 09:00
Digitale ontvangst
09:00 - 09:15
Welkomstwoord & Kick Off
09:15 - 10:30

Keynote: “Kritische blik op het fiscaal landschap in tijden van corona.”

Jan Verhoeye
10:30 - 11:30

De 2021 wijzigingen inzake btw voor webshops en verkopen op afstand. Is Europa gek geworden?

Bart Buelens
11:30 - 11:40
Pauze
11:40 - 13:00

Bespreking van recent gepubliceerde rechtspraak en administratieve standpunten op het vlak van boekhouding en jaarrekening, inzicht in geselecteerde CBN-adviezen en IBB’s.

Patrick Valckx
13:00 - 13:45
Middagpauze
13:45 - 14:45

Actualia Personenbelasting (concrete topics worden later bepaald)

Jef Wellens
14:50 - 15:50

Enkele bijzondere aandachtspunten inzake vennootschapsbelasting

Yves Verdingh
15:50 - 16:00
Pauze
16:00 - 17:00

Het nieuwe Goederenrecht

Jan Tuerlinckx en Pieter Willems

Docent(en)

cr-00003279
Jef Wellens

Jef Wellens is belastingconsulent en fiscaal jurist bij Wolters Kluwer. Hij staat reeds jaren met beide voeten in de praktijk van de personenbelasting als auteur van diverse fiscale publicaties. Jef bouwde zijn didactische vaardigheden op als fiscaal docent voor verschillende hogescholen, universiteiten en beroepsverenigingen. Ook bij NCOI Learning is hij een vaste waarde en door de deelnemers een zeer gewaardeerd docent. Met een mix van oefeningen en theorie kan hij zijn publiek steeds uitermate boeien.

Lees meer
d_01894
Jan Verhoeye

Jan Verhoeye is accountant en vennoot bij De Deyne, Verhoeye Accountants en Belastingconsulenten. Daarnaast doceert hij aan de Universiteit Gent. Hij is ook o.a. voorzitter van de Commissie voor Boekhoudkundige Normen, lid van de Hoge Raad van Financiën en lid van de Raad van toezicht van de FSMA.

Lees meer
cr-00003754
Bart Buelens

Bart Buelens is oprichter van VAT Consult (vat-consult.be) waar hij bedrijven en accountants bijstaat met advies en geschillen inzake btw. Hij doceert btw aan UCLL en de Fiscale Hogeschool en is een veelgevraagd spreker voor btw-seminaries. Bart is lid van de kernredactie Fiscale Actualiteit (Wolters Kluwer).

Lees meer
cr-00004439
Yves Verdingh

Yves Verdingh is Head of Tax bij BNP Paribas Fortis en Head of International Tax bij dezelfde bank. Hij stuurt fiscale teams aan in 20 landen. Daarnaast is hij professor aan de HUB/EHSAL-FHS. Hij is ook lid van verschillende redactiecomités, zoals 'Fiscale Actualiteit' en het 'Algemeen Fiscaal tijdschrift'. Hij is auteur van de module Vennootschapsbelasting van www.monkey.be. Daarnaast werkt hij ook mee aan de software Superfisc VenB van Wolters Kluwer.

Lees meer
cr-01830445
Jan Tuerlinckx

Jan Tuerlinckx is advocaat-vennoot bij het kantoor Tuerlinckx Tax Lawyers. Hij heeft meer dan 20 jaar ervaring in fiscaal-, vennootschaps- en financieelrechtelijke aangelegenheden. Hij is lid van de balie te Antwerpen, Turnhout en Luik. Jan Tuerlinckx is tevens bestuurder en voorzitter van de studiecommissie van de Antwerpse Beroepsvereniging voor Accountants, Belastingconsulenten, Boekhouders en Bedrijfsrevisoren (BAB-BKR).

Lees meer
d_03074
Patrick Valckx

Patrick Valckx is partner bij KPMG Accountants. Hij heeft meer dan 25 jaar ervaring in boekhoudkundige en fiscale dienstverlening aan klanten uit diverse sectoren, van zelfstandige professionals tot non-profit-organisaties. Patrick is gastspreker voor diverse beroepsfederaties, hogescholen en universiteiten. Hij verzorgt ook diverse interne en externe seminaries van KPMG.

Lees meer

Wat zeggen onze klanten?

"Topseminarie! Op één dag bent u helemaal mee over de belangrijkste actualiteit op fiscaal, accountancy en vennootschapsrecht"

Deelnemer editie 2018

"Het was een leerrijke dag. Actuele onderwerpen en bevlogen sprekers. 
Zeer goede formule!"

Deelnemer editie 2018

"Een van de meest interessante en kwalitatief hoogstaande studiedagen die ik al bijgewoond heb."

Deelnemer editie 2018

Ik heb voor deze studiedag gekozen om op de hoogte te zijn van alle wijzigingen. Ik vind dit een goede manier om waakzaam te zijn voor bedreigingen en opportuniteiten voor ons bedrijf.

Deelnemer voorjaarseditie 2019

Een toffe, leuke benadering van de fiscaliteit op een inhoudelijke sterke, maar luchtige manier.

Deelnemer voorjaarseditie 2019

Sterk punt van dit congres is de diversiteit van de dag. Meer dan één relevant onderwerp, up-to date en bruikbaar in de praktijk.

Deelnemer voorjaarseditie 2019

Documentatiemap

U ontvangt een uitgebreide digitale documentatiemap, boordevol handige adviezen om uw fiscaal advies aan collega’s of klanten efficiënter te maken.

Vormingspunten

Bij deelname aan deze studiedag ontvangt u ook een aanwezigheidsattest, inclusief vormingspunten.

Gratis boek

Nog te bepalen.

Teamkorting

Bij inschrijving vanuit dezelfde onderneming profiteert u van de teamkorting:
2e deelnemer = -20%
3e deelnemer = -30%
4e deelnemer = -40%

Praktische informatie

Prijs: 575 EUR (excl btw)

De opleidingen komen in aanmerking voor verschillende subsidies. Handig: zo betaalt u zelf maar een deel van het inschrijvingsgeld.

  • Tot 30% subsidie met kmo-portefeuille op klassikale opleidingen, live webinars en congressen. Meer info vindt u hier.
Accreditatie:
  • IAB Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten, 7 uren (In aanvraag)
  • IBR Instituut van de Bedrijfsrevisoren, 7 uren
  • BIBF Beroepsinstituut van Erkende Boekhouders en Fiscalisten, 7 uren (In aanvraag)

Early bird: Wees er snel bij, schrijf in voor 30/09/2020 en betaal slechts 475 euro i.p.v. 575 euro, een korting van 100 euro. Maak gebruik van de actiecode 'CONEARE100' bij uw inschrijving.

Teamkorting: Maak gebruik van onze teamkorting en volg samen met uw collega's. Bij inschrijving geldt 20% korting voor de 2e deelnemer van dezelfde onderneming, 30% korting voor de 3e deelnemer en 40% korting voor de 4e en volgende deelnemer(s).

Volgt u graag met meer dan 5 personen ons digitaal congres? Neem contact op met Marleen De Greef voor een offerte op maat : mdegreef@ncoi.be.

Kortingen zijn niet cumuleerbaar.

Inschrijven

Data

Advies op maat

marleen-006
Vragen?

Marleen De Greef

Productmanager

Tel. +32 15 79 16 35

mdegreef@ncoi.be

Lees meer