Wil je als niet-specialist een duidelijk beeld krijgen van waarderingen en de structurering van kapitaal? Want een foutieve overname kan een hele organisatie uit focus halen. Bij een overname is het dus van cruciaal belang om de gesprekken goed voor te bereiden. Hoe kan je discussies vermijden? Hoe heb je alle tools in handen om te slagen in de gesprekken? Welke dynamieken spelen er mee bij overnames? Tijdens deze dagopleiding loodst de docent je door de top tien gemaakte fouten/valkuilen waarmee ze zelf te maken had in haar functie als controller bij USG. Ze stoffeert de opleiding met praktische cases en anekdotes. Met haar tips maak je bij een waardebepaling beslist een excellente indruk!

Doelstellingen

In deze opleiding krijg je inzicht in de materie van waardering en leer je waar je alert voor moet zijn (veel gemaakte fouten, vooringenomen standpunten). Je krijgt de nodige ingrediënten om voorbereid gesprekken aan te gaan.

Het zetten van de juiste stappen is cruciaal in groeiplanning en met een opleiding als deze kan je goed onderbouwd de discussie aangaan met derden, zoals banken, externe adviseurs, kopers/verkopers, investeerders.

Bestemd voor

Deze opleiding richt zich tot financiële medewerkers die betrokken zijn bij M&A, waardering, kapitaal en schuldstructurering; ondernemers van kmo's; beginnende ondernemers en ondernemers die een volgende stap naar groei zetten.

Programma

  • Waardering
  • Kapitaalstructurering
  • Contracting
  • Cases (interactieve oefening)
  • Top tien gemaakte fouten
  • Foute focus
  • De valkuilen

Docent(en)

Nathalie Calle

Nathalie Calle is een gepassioneerd en gedreven professional met een expertise in corporate finance. Ze heeft een bewezen track record in specifieke advisering en realisaties naar waardering van bedrijven alsook het structureren van kapitaal en schulden.

Lees meer

Praktische informatie

Prijs: 806 EUR (excl btw)

De opleidingen komen in aanmerking voor verschillende subsidies. Handig: zo betaalt u zelf maar een deel van het inschrijvingsgeld.

  • Tot 30% subsidie met kmo-portefeuille op klassikale opleidingen, virtual classrooms en live webinars. Meer info vindt u hier.
Extra:

Je zult een persoonlijk attest ontvangen als bewijs van deelname en voltooiing van deze opleiding.

Incompany: Hebben meerdere collega’s behoefte aan deze opleiding? En trekt u liever niet naar een andere plaats? Breng de opleiding naar uw afdeling of onderneming: handig! Bovendien spitst de trainer zich dan toe op uw situatie, op uw sector en op de vragen van uw medewerker. Vraag uw incompany opleiding aan.

Inschrijven

Data