Wilt u als niet specialist een duidelijk beeld krijgen over waarderingen en structurering van kapitaal?

Een foute overname, kan een hele organisatie uit focus halen.

Een foute kapitaalstructuur kan een onderneming een cash tekort geven en een onderneming in moeilijk vaarwater brengen.

Bij een overname is het cruciaal om de gesprekken goed voor te bereiden. Hoe kunt u discussies vermijden? Hoe hebt u alle tools in handen om te slagen in de gesprekken? Welke dynamieken spelen er mee bij overnames. Het betaalde bedrag is niet per se de waarde vanuit de spreadsheet berekeningen, emoties kunnen bijgevolg hoog oplaaien.

Tijdens deze dagopleiding loodst Nathalie Calle u door de top tien gemaakte fouten/valkuilen waarmee zij zélf te maken had in haar functie als controller bij USG. Zij gaat resoluut voor concreet en stoffeert met praktische cases en anekdotes. Met haar tips maakt u bij een waardebepaling beslist een excellente indruk!

Uw resultaten

U krijgt inzicht in de materie en waar alert voor te zijn (veel gemaakte fouten, vooringenomen standpunten). Bij waardering en funding dien je begeleidt te worden, maar wat is goed advies? U krijgt de nodige ingrediënten om voorbereid gesprekken aan te gaan. Het zetten van de juiste stappen is cruciaal in groeiplanning, met een opleiding als deze kan je goed onderbouwd de discussie aan gaan met derden vb. banken, externe adviseurs, koper/verkoper, investeerders.

Bestemd voor

Finance medewerkers die betrokken zijn bij M&A, waardering, kapitaal & schuldstructurering.

KMO ondernemers, beginnende ondernemers en ondernemers die een volgende stap naar groei zetten.

Programma

  • Waardering
  • Kapitaalstructurering
  • Contracting
  • Cases (interactieve oefening)
  • Top tien gemaakte fouten
  • Foute focus
  • De valkuilen

Docent(en)

Nathalie Calle

Nathalie Calle is een gepassioneerd en gedreven professional met een expertise in corporate finance. Ze heeft een bewezen track record in specifieke advisering en realisaties naar waardering van bedrijven alsook het structureren van kapitaal en schulden.

Lees meer

Praktische informatie

Prijs: 806 EUR (excl btw)

De opleidingen komen in aanmerking voor verschillende subsidies. Handig: zo betaalt u zelf maar een deel van het inschrijvingsgeld.

  • Tot 30% subsidie met kmo-portefeuille op klassikale opleidingen, virtual classrooms en live webinars. Meer info vindt u hier.
Extra:

U zult een persoonlijk attest ontvangen als bewijs van deelname en voltooiing van deze opleiding.

Incompany: Hebben meerdere collega’s behoefte aan deze opleiding? En trekt u liever niet naar een andere plaats? Breng de opleiding naar uw afdeling of onderneming: handig! Bovendien spitst de trainer zich dan toe op uw situatie, op uw sector en op de vragen van uw medewerker. Vraag uw incompany opleiding aan.

Inschrijven

Data