Herkent u zich hierin?

 • U hebt te weinig tijd om constant bij te houden wat er allemaal verandert in fiscaliteit, accountancy en vennootschapsrecht.
 • U wilt weten welke concrete impact elke verandering op uw bedrijf of klanten heeft.
 • U wilt uw expertise bijslijpen met aan de praktijk getoetste info over de recente ontwikkelingen in accountancy en fiscaliteit.

In de Update Fiscaliteit & Accountancy – voor experts krijgt u 6 keer per jaar een korte en krachtige update over de actualiteit in de fiscale en accountancywereld. Iedere spreker is een expert in zijn gebied en legt u haarfijn uit wat elke wetswijziging in de praktijk voor uw klanten of bedrijf betekent.

Pluspunten

Waarom deelnemen?

U krijgt:

 • Meer tijd om aan uw bedrijf of klanten te besteden
 • Een maximum aan informatie in een minimum aan tijd
 • Een antwoord op al uw fiscale en boekhoudkundige vragen
 • Een compacte, no-nonsense en to-the-point uitleg
 • Een uitgebreide informatiebundel

 

De Update Fiscaliteit & Accountancy – voor experts is erkend door het IBR, IAB en BIBF.

Per sessie verzamelt u 3 uur permanente vorming.

Bestemd voor

Deze updatecyclus is een must voor elke ervaren professional die de fiscale en accountancy-actualiteit op de voet volgt en zijn of haar kennis verder wil aanscherpen. Enige voorkennis in de fiscale en accountancy-regelgeving is aan te bevelen bij deelname aan deze seminariecyclus.

Boekhoudmedewerker of fiscale bediende?

Op zoek naar een update reeks Fiscaliteit & Accountancy toegespits op boekhoudmedewerkers en fiscale bedienden?

Tijdens de update reeks voor boekhoudmederkers en fiscale bedienden krijgt u praktisch advies over hoe de boekhoudkundige, fiscale en vennootschapsrechtelijke actualiteit optimaal ingezet kan worden op de werkvloer.

"

De opleiding met een grote range van onderwerpen zorgt dat je op een efficiënte en ook onderhoudende manier terug up-to-date bent. Technisch hoogstaande opleiding, met zeer brede range van onderwerpen en problematieken en bovendien boeiend gegeven.

"
Guido Vermeyen, hoofd boekhouding, Elaflex
"

Op enkele uren tijd, krijg je een overzicht van de belangrijkste topics die de afgelopen maanden zijn veranderd, of zullen veranderen.

"
Siegfried De Vleminck, group accounting manager, RealDolmen
"

Een bondige en krachtige uiteenzetting over topics inzake accountancy en fiscaliteit gebracht op een luchtige manier. De uitmuntende kennis van de docenten die hun kennis willen doorgeven en dit doorspekt met toch eens wat humor, maken van deze reeks een echte aanrader.

"
Filip Vanstrijdonck, chief accountant, Joris Ide

Programma

De volgende sessie is gepland op 12 november 2020. De volgende thema's komen aan bod:

 • 13u00 - 15u00:  Btw-regeling voor webshops vanaf 2021 - Spreker: Bart Buelens
 • 15u15- 16u30: Bespreking van actuele stand van zaken m.b.t. de liquidatierereserve - Spreker: Mr. Pieter Willems (Tuerlinckx Tax Lawyers)

Docent(en)

cr-00004439
Yves Verdingh

Yves Verdingh is Head of Tax bij BNP Paribas Fortis en Head of International Tax bij dezelfde bank. Hij stuurt fiscale teams aan in 20 landen. Daarnaast is hij professor aan de HUB/EHSAL-FHS. Hij is ook lid van verschillende redactiecomités, zoals 'Fiscale Actualiteit' en het 'Algemeen Fiscaal tijdschrift'. Hij is auteur van de module Vennootschapsbelasting van www.monkey.be. Daarnaast werkt hij ook mee aan de software Superfisc VenB van Wolters Kluwer.

Lees meer

Praktische informatie

Prijs: 1 943 EUR (excl btw)

De opleidingen komen in aanmerking voor verschillende subsidies. Handig: zo betaalt u zelf maar een deel van het inschrijvingsgeld.

 • Tot 30% subsidie met kmo-portefeuille op klassikale opleidingen, live webinars en congressen. Meer info vindt u hier.
Accreditatie:
 • BIBF Beroepsinstituut van Erkende Boekhouders en Fiscalisten, 3 uren
 • IBR Instituut van de Bedrijfsrevisoren, 3 uren
 • OVB Orde van Vlaamse Balies, 3 punten (In aanvraag)
 • IAB Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten, 6 uren
Incompany: Hebben meerdere collega’s behoefte aan deze opleiding? En trekt u liever niet naar een andere plaats? Breng de opleiding naar uw afdeling of onderneming: handig! Bovendien spitst de trainer zich dan toe op uw situatie, op uw sector en op de vragen van uw medewerker. Vraag uw incompany opleiding aan.

Inschrijven

Data