Altijd mee met de fiscale actualiteit en boekhoudkundige technieken

De opleidingen accountancy houden uw kennis van vennootschapswetgeving en boekhoudkundige technieken op peil. Resultaat? Betrouwbaarder advies, efficiëntere oplossingen en betere beleidsbeslissingen.

Meer grip op accountancy en fiscaliteit

Is boekhouden nog nieuw terrein voor u? Zou u graag uw expertise in specifieke aspecten zoals waarderingsmethodes of eindejaarsverrichtingen bijspijkeren? Of wilt u als accountancyspecialist de nieuwste CNB-adviezen of fiscale finesses in de vingers krijgen? U vindt sowieso een opleiding boekhouden of accountancy die past bij uw niveau, noden en ambities.

Download uw opleidingscatalogus Finance, tax en accounting

met een volledig overzicht van alle opleidingen en ontvang 10 % korting op uw volgende aankoop

Advies op maat

bieke-5
Advies nodig over een van deze opleidingen?

Bieke Cauwenberghs
Productmanager 
Tel.: +32 15 79 16 34
bcauwenberghs@ncoi.be

Lees meer

Bijblijven, ook na uw opleiding

monKEY modules Accountancy

Uw expertise over accounting nog verder uitbreiden? Een actuele informatiebron helpt om bij te blijven in uw vakgebied.

  • Accountancy Repertorium biedt bondige, heldere antwoorden op vragen rond boekingen en bedrijfseconomische vragen. De module is opgebouwd volgens de structuur van de balans en de resultatenrekening. 
  • Accounting Topics is een module voor boekhoudexperten. In deze module worden complexe en actuele topics uitvoerig besproken en diepgaand geanalyseerd.
  • IAS/IFRS: De duidelijkste en meest gedetailleerde beschrijvingen van standaarden (IAS/IFRS) en interpretaties (SIC/IFRIC). De enige informatiebron met Europese gecoördineerde teksten.
  • Praktijkgids voor de jaarrekening: Deze uitzonderlijk uitgebreide praktijkgids toont dankzij diepgaande analyses niet alleen hoe verrichtingen geboekt moeten worden maar vooral ook hoe u ze moet interpreteren en waarom u dat best zo doet.