Financieel-economisch

Een must voor iedere finance professional. Maak uw keuze uit het uitgebreide aanbod seminaries, afhankelijk van uw voorkennis en ambities.

Audit, Controlling & Reporting

Hoe kunt u bijdragen tot de strategische ondernemingsdoelstelling? Een must voor alle auditors en controllers die willen bijblijven.

Fiscaliteit

Hoe gaat u om met de complexe vennootschapsrichtlijnen? Met welke wijzigingen in de personenbelasting moet u de komende jaren rekening houden? Hoe vult u correct de periodieke btw-aangifte in?

Kennismaking en opfrissing

Wilt u doorgroeien in uw bedrijf? Slaat u een nieuwe weg in? Of wilt u uw financiële kennis grondig opfrissen? Met onze basisopleidingen bent u volledig mee.

Verdieping en specialisatie

Wilt u uw inzicht in financieel management verbreden? Of specialist worden in uw vak? Met deze opleidingen bent u klaar om strategische beslissingen te nemen.

IAS | IFRS

Beursgenoteerde bedrijven in de EU hanteren verplicht de IAS/IFRS-normen. Andere niet-genoteerde bedrijven volgen meer en meer.

Webinars

Onze webinars zijn korte online infosessies. Ze zorgen voor een grote flexibiliteit: u volgt de opleiding op een locatie naar keuze (zoals thuis of op kantoor), waardoor u tijd en verplaatsingskosten uitspaart.

Financieel inzicht voor niet-financiële professionals

Wilt u kunnen meepraten wanneer het over cijfers en financiën gaat? Worden cijfers en rapporten steeds belangrijker in uw job? Verbreed dan nu uw financiële kennis.

Download uw opleidingscatalogus Finance, tax & accounting

met een volledig overzicht van alle opleidingen en ontvang 10 % korting op uw volgende aankoop

Summer Seminars

Smul van het grootste aanbod zomeropleidingen in België:
allemaal 100 % digitaal!

Wilt u er écht een zomer naar uw goesting van maken? Doe dan mee aan onze wedstrijd en win een exclusieve picknickmand met alles erop en eraan of één van de 50 picknickdekens!

Ontdek onze Summer Seminars

Test jezelf en kom tot meer zelfinzicht

  • Ken jij je sterktes en zwaktes?
  • Wil je toekomstige situaties beter de baas kunnen?
  • En hoe is het gesteld met je persoonlijke ontwikkeling?

Allemaal vragen die je kan beantwoorden door één van onze tests te doen want af en toe een spiegel voorhouden werkt verhelderend. 😉