2020 en de Zomer van M&D …

Reeds meer dan 10 jaar kunt u bij M&D tijdens de zomermaanden terecht voor een actueel en gevarieerd zomerprogramma, met onze klassiekers: de Wetsdagen in juli en de Juristen- en Estate Planningsdagen in augustus. Sinds 2016 ook met digitale varianten onder de vorm van Webinar days.

Net als de voorbije jaren werkten wij achter de schermen aan een boeiend programma om ook dit jaar uit te pakken met onze zomerevents. Het Corona-virus en de bijhorende lockdown-maatregelen dreigden één en ander on hold te zetten, maar wij laten u uiteraard deze zomer niet in de kou staan. Wij hebben ons programma ondertussen klaar – zoals u hieronder kunt zien – en hopen u deze zomer toch te mogen begroeten, al zal dat via digitale weg zijn.

Zomerprogramma 2020

Download brochure

Download de brochure met het zomerprogramma van M&D Seminars. Hierin vindt u een handige overzichtstabel met alle topics. 

Sfeerbeelden 2019

Proef de sfeer van de zomer van MD Seminars

Onze garanties

Actueel

De zomer van M&D houdt u op de hoogte van nieuwe rechtspraak en wetgeving.

Gekende kwaliteit

We organiseren al 10 jaar zomerevents; telkens erkende opleidingen, mét kwaliteitslabel.

Uitmuntende sprekers

Uitsluitend gedreven sprekers die onze opleidingen volwaardig invullen met content.

Toplocaties

Voor elke opleiding kiezen wij de beste locaties uit zodat u van een leerrijk moment kan genieten, dicht bij uw kantoor of thuis.

Contact

Hebt u inhoudelijke vragen over de zomer van M&D? Neem dan contact op met Sophie Nottebaert, zij helpt u graag verder.

sophie
Sophie Nottebaert

Productmanager M&D Seminars

snottebaert@ncoi.be

+32 15 79 16 53

Lees meer

Getuigenissen

"M&D verzorgt met het jaaroverzicht een noodzakelijke en effectieve update voor de praktijkjurist die ook in het drukke beroepsleven van elke dag op de hoogte wil blijven van recente evoluties in diverse rechtsdomeinen."

volgde het Jaaroverzicht

Hartelijk dank! Spreker met ongelofelijke vakkennis. Het was veel informatie in een keer. Zo leer ik de voor- en nadelen van opleidingen op afstand. Ik apprecieer het want door mobiliteits- en tijdsproblemen was ik er anders niet geraakt.

 

volgde de Zomerse Wetsdagen