Door de digitale evolutie heeft zowat elke onderneming nood aan kwalitatieve ICT-contracten. We denken dan aan software licenties, contracten voor onderhoud van software of hardware, servicelevel agreements (SLA), contracten voor cloud computing en SaaS, …

Tijdens dit webinar zal de spreker op een praktijkgerichte wijze een analyse maken van de aandachtspunten bij ICT-contracten. Het is immers, net als bij alle andere handelsrechtelijke contracten, van het grootste belang dat de redactie en het nazicht van dit soort contracten met de grootste nauwkeurigheid dient te gebeuren.

Bestemd voor

  • advocaten
  • bedrijfsjuristen
  • magistraten

Programma

programma in voorbereiding

Docent(en)

Roeland Lembrechts
Roeland Lembrechts

Na het behalen van een Master of Criminology aan de KU Leuven in 2005 vervolledigde Roeland zijn Master in de Rechten aan de Universiteit Antwerpen in 2009. Aansluitend begon Roeland zijn carrière aan de balie Mechelen waar hij tot 2019 op het advocatenkantoor In Iure Constans actief is geweest in het burgerlijk- en ondernemingsrecht met focus op contracten en aansprakelijkheden. Daarnaast is Roeland actief als bestuurslid van de vakgroep verbintenissenrecht van de balie Provincie Antwerpen en is hij secretaris van het vaktijdschrift Today’s Lawyer, een tijdschrift dat zich richt op de advocaat als ethisch en innoverend ondernemer met aandacht voor de digitalisering van het beroep. Roeland heeft een bijzondere interesse in het contracten- en aansprakelijkheidsrecht binnen de digitale eengemaakte markt. Sinds 2017 is hij gecertifieerd DPO.

Lees meer
Bart Van den Brande
Bart Van den Brande

Bart Van den Brande is lid van de Nederlandstalige Orde van advocaten aan de Balie van Brussel sinds 2001. Hij heeft gewerkt bij verschillende bekende Brusselse advocatenkantoren en heeft een uitgebreide expertise opgebouwd in media- en reclamerecht, marktpraktijken en consumentenbescherming, intellectueel eigendomsrecht, internet en e-commerce, privacy- en databescherming, IT, software ontwikkeling en de kansspelenwetgeving. Omwille van zijn expertise in media- en entertainmentrecht werd Bart sedert 2013 jaarlijks als enige Belgische advocaat aangeduid als aanbevolen specialist in media & entertainment law door het internationale vaktijdschrift Global Law Experts.

Lees meer

Praktische informatie

Prijs: 115 EUR (excl btw)

De opleidingen komen in aanmerking voor verschillende subsidies. Handig: zo betaalt u zelf maar een deel van het inschrijvingsgeld.

  • Tot 30% subsidie met kmo-portefeuille op klassikale opleidingen, live webinars en congressen. Meer info vindt u hier.
Extra:

U kan dit webinar live bekijken, het is echter ook mogelijk de opname tot 2 maand na het webinar te (her)bekijken.

Accreditatie:
  • IBJ Instituut voor Bedrijfsjuristen, 2 punten (In aanvraag)
  • OVB Orde van Vlaamse Balies, 2 punten (In aanvraag)
Incompany:

Inschrijven

Data