<p><em><span style="font-size: 12pt; font-family: 'Calibri',sans-serif; color: #4e5f70; mso-fareast-font-family: Calibri; mso-fareast-theme-font: minor-latin; mso-ansi-language: NL-BE; mso-fareast-language: NL-BE; mso-bidi-language: AR-SA;">"De indicatieve tabel is indicatief..."</span></em></p>

 

De indicatieve tabel is een lijst bedoeld als leidraad voor de raming van schade die men niet in concreto (schade waarvan men voor de omvang ervan geen bewijs kan aanvoeren) kan begroten, zoals persoonlijke en huishoudelijke ongeschiktheid.

In dit webinar wordt ruime aandacht besteed aan het bewijs en de wijze van vergoeding van lichamelijke schade.

De recente rechtspraak van het Hof van Cassatie wordt toegelicht en de verschillende standpunten die de feitenrechters innemen worden besproken.

Normaal was herziening van de indicatieve tabel voorzien in 2020. U krijgt eveneens een blik wat deze herziening inhoudt.

Bestemd voor

  • Advocaten
  • Bedrijfsjuristen
  • Magistraten

Programma

in voorbereiding

Docent(en)

joost-peeters
Joost Peeters

Joost Peeters begon zijn studies rechten in Antwerpen (UFSIA) en beëindigde deze via Leuven (KUL) te Rome (ROMA LUISS) alvorens hij in 2001 aan de Balie van Antwerpen kwam. Advocaat Peeters bekwaamde zich ondertussen in het verzekeringsrecht, transportrecht, ondernemingsrecht, huur, handelshuur, contractenrecht, verkeersrecht, enz… Hij volgde de postuniversitaire cursus curatorenopleiding en begeleidde verschillende overnames en vennootschappen in moeilijkheden (WCO dossiers). Joost Peeters is mede-oprichter van en partner bij Studio Legale. Daarvoor deed hij zijn stage bij advocatenkantoor TRITSMANS en was hij 5 jaar actief bij advocatenkantoor LANGE VERSTRAETE CLIJMANS in Antwerpen.

Lees meer

Abonnementen M&D Seminars

laptop_hamer_abonnementen-md_istock-1138859232

M&D Seminars biedt twee verschillende abonnementsformules aan, waardoor u extra voordelig kunt bijleren. Met deze opleidingsformules spijkert u continu uw kennis bij op een voordelige manier.

Praktische informatie

Prijs: 115 EUR (excl btw)

De opleidingen komen in aanmerking voor verschillende subsidies. Handig: zo betaalt u zelf maar een deel van het inschrijvingsgeld.

  • Tot 30% subsidie met kmo-portefeuille op klassikale opleidingen, live webinars en congressen. Meer info vindt u hier.
Extra:

U kan dit webinar enkel live bekijken.

Accreditatie:
  • OVB Orde van Vlaamse Balies, 2 punten (In aanvraag)
  • IBJ Instituut voor Bedrijfsjuristen, 2 punten (In aanvraag)
Incompany:

Inschrijven

Data