Om ons aanbod op het vlak van opleidingen, trainingen en digitale leervormen verder te doen groeien, gaan we als Belgische marktleider onze krachten bundelen met de sterkste speler in Nederland. NCOI NV/SA en dochtermerken Fiscaal Informatief en M&D Seminars zullen vanaf begin januari 2020 deel uitmaken van NCOI Groep. Samen worden we dé referentie op vlak van opleidingen en trainingen in de Benelux.

Johan De Meyer, Directeur NCOI Learning : “Wij hebben er alle vertrouwen in dat NCOI Groep de juiste partner is om ons opleidingsaanbod voor professionals in België verder uit te diepen en te ontwikkelen.”

Er wijzigt intussen niets aan de geplande opleidingen en trainingen: we blijven voor u het vertrouwde adres voor congressen, opleidingen, trainingen en webinars. Daarbij kunt u rekenen op het hoge serviceniveau dat u van ons gewend bent.

M&D Seminars blijft de wetgevende actualiteit op de voet volgen en vertaalt deze in studiedagen, seminaries en korte webinars voor advocaten, (bedrijfs)juristen en notarissen. NCOI Groep sloot bovendien een partnership met Wolters Kluwer België om de huidige samenwerking op gebied van Legal, Tax & Accounting, en HSE verder te zetten.

NCOI Groep is de grootste private onderwijsgroep in Nederland, gekend om het kwalitatieve aanbod en state of the art digitale leerplatformen. Met ruim 2 000 medewerkers en 4 500 freelancers is NCOI Groep voorkeurleverancier bij de meeste Top 500 organisaties in Nederland.

NCOI Learning staat voor het ruimste opleidingsaanbod in België én een krachtig netwerk van 750 toptrainers & docenten. Elk jaar versterkt NCOI Learning zo de skills van 25 000 professionals.