Een Master of Business Administration (MBA) of Master Management, Cultuur en Verandering (MCC) is een van de belangrijkste tools om hogerop te geraken in je job of vooruit te komen met je eigen bedrijf. Maar is het haalbaar? Krijg je het gecombineerd met werk en gezin op een moment in je leven waarin het toch al allesbehalve rustig is?

NCOI Learning introduceert masteropleidingen die wél haalbaar zijn. Omdat ze modulair opgebouwd zijn uit losse masterclasses die je in de loop van de tijd kan combineren tot een volwaardige MBA of MCC (inclusief masterproef).

Waarom is een MBA of MCC bij NCOI Learning wél haalbaar?

 • Te combineren met werk en gezin
  Je doet niet ineens de volle 2 jaar, maar bouwt op in modules van 3 maanden. Bovendien vinden onze opleidingen 's avonds plaats.

 • Starten wanneer het jou past
  Starten in de drukste periode van het jaar? Niet handig! Daarom kies je zelf het startmoment dat je past.

 • Volledig in het Nederlands
  Communiceren in je moedertaal vraagt minder tijd en leidt tot betere discussies. Deze discussies krijgen daarmee
  de gewenste diepgang. Uiteraard wordt ook gebruik gemaakt van Engelstalige literatuur.

 • Online via virtual classroom
  Je doet de volledige opleiding in de virtual classroom, waardoor je wel met en van elkaar leert, maar niet in de file hoeft te staan om naar de les te gaan.

 • Beste prijs-kwaliteitverhouding

NCOI Learning maakt Hogerop Haalbaar!

Dankzij een MBA die je ook in losse masterclasses kan doen. Laat je overtuigen door Wim en Kathleen.

Doelgroep

Heb je een een gezonde ambitie en beschik je over een professionele ervaring? Je wilt je bedrijfskundig breed kwalificeren op erkend Masterniveau? Dan is de Master of Business Administration (MBA) echt iets voor jou.

De Master Management, Cultuur en Verandering (MCC) is geschikt voor iedere ambitieuze professional. Je wil je diepgaand ontwikkelen op het gebied van management, cultuur en verandering. Door de specifieke inhoud is de Master bijzonder geschikt als je een achtergrond hebt als bestuurder, manager, adviseur, coach of hr-professional.

Kies uit onze twee Masters

Organisator

NCOI Learning is al meer dan dertig jaar marktleider (voorheen als Kluwer Opleidingen, sinds 2020 onder de trotse vlag van NCOI Learning) en neemt een unieke positie in met het grootste en breedste aanbod aan gespecialiseerde opleidingen. We hebben daarvoor het grootste netwerk aan vakspecialisten-docenten opgebouwd. Onze docenten kunnen het niet alleen goed uitleggen maar staan ook met beide benen in de praktijk. Hun lessen zijn inspirerend en motiverend.

Bij NCOI Learning maken we het voor alle professionals mogelijk om levenslang te leren. Zo versterken we de positie van mensen op de arbeidsmarkt en voegen we waarde toe aan onze samenleving.

Sinds januari 2020 maken we deel uit van de NCOI  Groep. Zo smolten de marktleider in België en Nederland samen en is de NCOI Groep nu de grootste private onderwijsgroep in Europa.

In Nederland biedt NCOI Opleidingen een zeer uitgebreid programma aan met opleidingen op MBO-, HBO-  en Masterniveau. 

NCOI Learning heeft naast zijn aanbod aan professionele opleidingen in België nu ook een University of Business Studies opgestart en lanceert 2 erkende Masters

Kwaliteit

Erkend

NCOI Learning heeft nu ook in België een University of Business Studies opgestart en lanceert hiermee 2 erkende Masters. Als je een Master tot een goed einde brengt bij NCOI Learning ontvang je een internationaal erkend Masterdiploma door NVAO. NCOI Learning doet dit onder toezichthouding van haar moeder en Erkend Onderwijsinstituut NCOI die in Nederland al een zeer sterke reputatie hebben wat o.a. Masteropleidingen betreft.

Als solide opleidingsinstituut beschikt NCOI Learning over nog meer erkenningen op het vlak van opleiding en kwaliteit: ISO 9001, ISO 27001, Federgon,...

Topdocenten

NCOI Learning zet Vlaamse en Nederlandse topdocenten in met een uitgebreide professionele ervaring in het gebied waarin zij doceren. De meeste docenten zijn naast hun dagelijkse praktijk ook verbonden als docent of toegepast onderzoeker aan internationale universiteiten. Je zal merken dat onze docenten in hun praktijkgerichte aanpak veel toegevoegde waarde bieden aan jouw leerproces.

Unieke aanpak

We bieden meerdere Masterclasses aan die modulair en op eigen tempo gevolgd kunnen worden en finaal kunnen leiden naar een erkend Masterdiploma.

Erkenningen

iso-normen-blauw

NCOI is gecertificeerd conform ISO 9001. Dat wil zeggen dat alle processen aan de kwaliteitsstandaarden voldoen en uitstekend onder controle zijn.

NCOI is eveneens gecertificeerd conform ISO 27001 die beschrijft hoe een organisatie procesmatig met het beveiligen van informatie kan omgaan.

cedeo

NCOI Learning is als onderdeel van de NCOI Groep Cedeo-erkend. Cedeo is een gerenommeerde, onafhankelijke instantie die klanttevredenheidsonderzoek doet bij cursisten.

nvao

De ‘Master of Business Administration’ en ‘Master Management, Cultuur en Verandering’ zijn geaccrediteerd volgens de Nederlandse kaders van NVAO. De accreditatie volgens Vlaamse kaders is in voorbereiding.

federgon

NCOI Learning is aangesloten bij Federgon. Federgon is de federatie van de private arbeidsmarktbemiddelaars en hr-dienstverleners.

qfor_2018_gold_286x448

NCOI Learning is officieel Qfor-erkend met toegang tot de kmo-portefeuille. Qfor is een kwaliteitsmodel specifiek ontwikkeld voor organisaties of departementen actief in learning en consulting. De kmo-portefeuille is een maatregel waardoor je als kmo of vrijeberoepsbeoefenaar financiële steun krijgt voor de aankoop van opleidingen en adviezen.

nrto

De NCOI Groep is aangesloten bij NRTO. NRTO is dé overkoepelende brancheorganisatie voor alle particuliere trainings- en opleidingsbureaus in Nederland. Dat geeft jou de garantie en het vertrouwen dat je een opleiding volgt bij een betrouwbaar opleidingsinstituut.

Academic Board

De Academic Board van NCOI bestaat uit verschillende hoogleraren, die voor hun vakgebied toezicht houden op de kwaliteit van het onderwijs en het onderzoek dat er binnen de Master- en Bacheloropleidingen wordt verricht.

Wat doet de Academic Board?

De Academic Board van NCOI bestaat uit vooraanstaande hoogleraren. Zij brengen veel inhoudelijke expertise mee. De rol van de leden is breed gericht op het praktijkgerichte onderzoek en op de kwaliteit van de opleiding als geheel.

Waarom een Academic Board?

De Academic Board zorgt ervoor dat opleidingen volledig aansluiten op actuele ontwikkelingen en dat relevante literatuur wordt opgenomen en wordt vertaald naar je opleiding en het werkveld. Dit garandeert dat we de juiste onderwerpen uitdiepen en je dus een waardevol diploma behaalt.

Lid van curriculumcommissies

Elk lid van de Academic Board is lid van een curriculumcommissie, waarin de inhoud van de opleidingen wordt geëvalueerd en verder ontwikkeld. Deze commissie heeft als doel de kwaliteit op lange termijn te garanderen. Zit de juiste literatuur in de opleiding? Is het lesmateriaal van het juiste niveau? Wordt de kern van het vakgebied voldoende gedekt en sluit die goed aan bij de trends en ontwikkelingen in het werkveld?

Leden van de Academic Board

De Academic Board staat onder voorzitterschap van prof. dr. Martin Mulder.

Docenten

Docenten

Download brochure

Frequently Asked Questions

Welke eisen zijn er qua vooropleiding? Komt je werkgever tussen? En hoevoel kost zo’n masteropleiding eigenlijk? Bekijk hier de FAQ.

Lees meer

Op deze blogs lees je over onze ruime ervaring met masteropleidingen in Nederland, hoe je gebruik maakt van de vele opleidingssubsidies, en hoe onze docenten en deelnemers het online lesgeven ervaren.

Nog vragen? Contacteer ons

Laat hier je gegevens achter en we nemen contact op!

Neem je liever zelf contact op?  Ook dat kan natuurlijk!
+32 015 45 34 30
master@ncoi.be