Stop met zoeken, bestemming bereikt!

Medewerkers ontwikkelen en hun inzetbaarheid vergroten met een incompany opleiding om “up to speed” te zijn, dat doe je best niet alleen. Jij kent de actuele leernoden binnen jouw organisatie. Onze learning consultants formuleren het antwoord: met trainers ‘uit het vak’, de meest geschikte leervormen, een programma op maat én met een directe link naar de koers die jouw organisatie vaart.

Wat ons anders maakt?

Fysieke en online leerinterventies: een knappe mix van learning & inspiration labs, energizers, bootcamps & bite-sized sessions.

Jij kiest de opleidingsvorm die je voorkeur wegdraagt. Wij zorgen steeds voor interactie, impact en focus op “beleven & ervaren” !

Virtueel of fysiek? Jij kiest de methode die je voorkeur wegdraagt. Met onze online opleidingen garanderen we dezelfde kwaliteit én interactiviteit die je van ons gewend bent. Van een verfrissende boostsessie rond één thema tot een volwaardig, blended leerreis of hybride ontwikkelingstraject. Samen steken we de koppen bij elkaar om een ervaringsgerichte leerinterventie op maat uit te denken in lijn met de huidige maatregelen, switchen wij gemakkelijk van offline naar online.

Ontmoet je persoonlijke learning consultant... de (virtuele) koffie staat voor je klaar

Versterk samen de resultaten van je incompany trainingen! | Together, we build the skills of the future |

caroline-dupont-photography_ncoi-koen

Koen Dierckx

18 jaar gepassioneerd aan de slag met HR & L&D professionals. Mijn aanpak? Exploreren, lichtjes confronteren & co-creëren – “Start with the end in mind”

 • Benieuwd welke leiderschapsintelligenties écht het verschil maken?
 • Welke sleutelmomenten doen een veranderingsproject slagen?
 • Jouw HR team begeleiden naar de rol van strategische business partner?
 • Of gewoon nieuwsgierig naar hoe je de impact van inhouse opleidingen kan vergroten én meer interactiviteit brengen in het “online/hybride” verhaal?

📞 +32 475 92 49 09

caroline-dupont-photography_ncoi-ilse

Ilse Schepens

12 jaar ervaring in HR | 8 jaar ervaring in L&D

 • Vanuit de overtuiging, dat in elke professional het potentieel zit om te groeien #levelup
 • Vanuit de passie voor levenslang leren en zelfontplooing #rustroest
 • Vanuit evenwaardige partnerships open en constructieve gesprekken aangaan #lovemyclients
 • Vanuit de goesting om op elke leervraag (groot en klein) een effectief antwoord te formuleren #results
 • Vanuit mijn eigen groeipad dankbaar, dat ik omwille van mijn netwerk ook nog elke dag bijleer
  #practisewhatyoupreach

📞 +32 474 74 85 83

caroline-dupont-photography_ncoi-barbara

Barbara Verschueren

Met welke leeroplossingen wij jullie kunnen ondersteunen? Een aantal concrete projecten kunnen u mogelijk inspireren:

 • Traject in breintraining bij een petroleum verwerkend bedrijf. Doel: creatieve en gezonde werknemers met een growth mindset.
 • In de digitale wereld is het écht connecteren met klanten en collega’s wat het verschil maakt. Al onze klanten zetten dan ook frequent in op NLP en Emotionele Intelligentie.
 • Een krachtige mix van commerciële mindset en project management skills in een blended track voor consultants en project managers van een bedrijf in de gezondheidssector.

📞 +32 486 86 91 61

caroline-dupont-photography_ncoi-caroline

Caroline Savoye

Vanuit mijn expertise een analyse opmaken van de situatie, actief luisteren naar de klant en een voorstel doen van aanpak. Het faciliteren van deze gezamenlijke analyses, de vertaalslag maken naar de gepaste oplossing en de tevredenheid van de klant geven mij de meeste voldoening.

📞 +32 475 94 04 94

caroline-dupont-photography_ncoi-linda

Linda De Wolf

Jouw opleiding is mijn uitdaging.
Samen leggen we de puzzel.
Ik hoor het graag

📞+32 15 79 16 38 

caroline-dupont-photography_ncoi-nanou

Nanou Pauwels (sales manager)

Heb je specifieke vragen rond de individuele opleidingstrajecten? Welke thema's we aanbieden en welke tools we hanteren? Aarzel dan niet en contacteer me via telefoon of mail. Samen vinden we het ideale leertraject

📞 +32 15 79 16 54

Vragen over incompany trainingen?

Onze learning consultants trakteren je met plezier op een echte of virtuele koffie. Om samen na te denken over het ideale leerinitiatief voor jouw bedrijf.

📧 Stuur ons een mail 📞 Of laat je gegevens hier achter en wij bellen je op!

Neem contact op met ons

Leeroplossingen op maat

Ontdek hier al onze incompany opleidingen en online leertrajecten

Online leertrajecten

Is online leren nog vrij nieuw binnen jouw organisatie? Niet voor NCOI Learning. Met onze online opleidingen garanderen we vandaag dezelfde kwaliteit én interactiviteit die je van ons gewend bent.
Van een korte, inspirerende 90’ boostsessie tot een online leerreis met ruimte voor reflectie en samenwerken in virtuele subgroepen, gespreid over meerdere dagdelen.

 

Incompany opleidingen

Samen als team je skills aanscherpen? Dat doe je met NCOI Learning binnenshuis. Onze trainers bieden effectieve handvaten aan om met actuele uitdagingen om te gaan. Een ervaringsgericht leerinitiatief op maat en met merkbaar resultaat. We hebben een perfecte blend voor jou samengesteld met kennisdeling, business games, project cases, feedbackmomenten en videomateriaal.