Leeroplossingen op maat van uw bedrijf

| NCOI Learning gaat verder waar anderen stoppen |


Mensen zijn de basis van een succesvolle business. NCOI Learning helpt uw medewerkers – uw human capital - sneller te ontwikkelen en verhoogt hun inzetbaarheid.

Het is belangrijk dat uw medewerkers steeds op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen in hun vakgebied. Onze trainers reiken verfrissende, creatieve inzichten en handvaten aan die een antwoord bieden op de continue uitdagingen en veranderingen waarmee jullie teams worden geconfronteerd.

| Together, we build the skills of the future |


Wat ons anders maakt, zijn onze verschillende leerinterventies: learning & inspiration labs, energizers, basecamps, bite-sized sessions, webinars. Zij zorgen voor duurzame verandering in mindset & gedrag.

Als uw opleidingspartner zorgt NCOI Learning ervoor, dat elke begeleiding direct bijdraagt aan uw bedrijfsdoelstellingen. Op maat. Met slagkracht. En met merkbaar resultaat!

| Een aanpak die 'anders is én ECHT het verschil maakt |


We geloven sterk in ervaringsgericht leren. Onze focus ligt op ENTERTRAINEN: beleven, oefenen, kennisdeling en directe feedback.

Het opleidingstraject is een “blend” van verschillende werkvormen - zowel online als offline - met kennisdeling, business games, project cases, feedbackmomenten, videomateriaal, etc.

Nieuw: online leertrajecten

Bij NCOI Learning zijn we klaar om onze opleidingen vanop afstand - online – te organiseren. Met hetzelfde resultaat én kwaliteit als jullie van ons gewoon zijn. Onze ambitie? Jullie medewerkers ontwikkelen én versterken om “up to speed” te zijn in deze uitdagende werkcontext.

Onze expertisedomeinen

Leadership & Change Management

We geloven dat sterke managers ook sterke strategieën waarmaken. Waar staat leadership in uw organisatie ? Wat zijn de blinde vlekken en waar is er nog groei mogelijk ? Vertel ons over uw uitdagingen.

-> Bekijk Crystal Leadership

 

Professional Skills

Prioriteiten stellen en time management, stress onder controle houden, emotionele intelligentie, samenwerken om nog dichter bij de klant te staan, communicatie, communiceren en presenteren met impact, innovatief en oplossingsgericht denken, efficiënt vergaderen, … met MBTI, Insights, ORSC .. als rode draad, indien gewenst. Nooit waren deze skills belangrijker dan nu.

Project Management

Een project feilloos managen, op tijd en binnen budget, is niet eenvoudig. Want elke gemiste stap brengt u verder van het eindresultaat. Wij helpen u uw projecten te managen met een breed aanbod van basisopleidingen tot verdiepingsmodules, van klassiek tot agile project management, van gecertifieerde methoden als PRINCE2 en Scrum tot het ontwikkelen van uw eigen methodologie. 

Sales & Customer Orientation

Elk bedrijf zou de klant centraal moeten stellen in alles wat het doet. Want door de transparantie van een digitale wereld is klantenservice en klantgerichtheid belangrijker dan ooit.

21082020-crystalleadership

| We start with the end in mind |

De bedrijfswereld verandert sneller dan ooit en wordt steeds complexer. Nieuwe uitdagingen vragen om nieuwe vormen van leiderschap.

Hoe kunnen we het leiderschap versterken binnen jouw organisatie opdat de strategische pijlers op een duurzame manier worden gerealiseerd?

Met het Crystal Leadership© concept - én de leiderschapsbarometer die we hieraan koppelen - helpen we organisaties op weg naar effectief leiderschap.
Zo wordt snel duidelijk voor welke aspecten van leiderschap je reeds op kruissnelheid zit en waar de concrete groeidomeinen of blinde vlekken liggen binnen jouw organisatie.

Het NCOI Learning leiderschapsconcept is opgebouwd rond 6 fundamentele “futureproof” intelligenties (3 rationele & 3 relationele), die managers nodig hebben om “klaar” te zijn voor de toekomst. Het zijn met andere woorden 6 verschillende “brillen” die we opzetten om naar jullie actueel – en ook toekomstig/gewenst - leiderschap te kijken.
Onze Crystal Leadership Barometer© laat leidinggevenden, medewerkers & teams via gerichte vragen reflecteren over deze 6 intelligenties.

Getuigenissen van tevreden klanten

“Het succes van het bootcamp is te danken aan de unieke co-creatie tussen HR, enkele jonge medewerkers en (top-) managers van Worldline en NCOI Learning en zijn trainers/docenten”

Karlien Longin, HR Business Partner, Worldline

"Na de korte theoretische inleiding luidde de teamopdracht al meteen: ‘bouw in twintig minuten een rollercoaster die beantwoordt aan de wensen van de klant’. Dat was absoluut confronterend, want plots zie je waar en waarom het zo vaak misloopt bij projectmanagement.”

Quentin Surdiacourt, quality compliance engineer, Ordina

“In deze opleiding leer je jezelf beter leren kennen. ‘Wie ben ik en waarom gedraag ik me op een bepaalde manier?’ Dat is een pluspunt van de training dat ik vaak gehoord heb. Een andere positieve feedback is dat iedereen als het ware dezelfde taal spreekt"

Benny Moonen, operationeel directeur, Devoteam

Uitgewerkte klantencases

lachende_groep_shutterstock_1245841444_3b72b11e0e9317a7d5bb1cfe4ad6c3f6_2000

Hechtere en productievere teams bij Umicore

Onderbezetting, spanningen tussen subteams en hiërarchische niveaus, te hoge workload voor werknemers, etc. Veel bedrijven worstelen met deze problematiek, maar niet alle bedrijven pakken dit aan. Umicore deed dit wel met een intensief teamcoachingtraject. 

blog_kbc_hrbp

HR businesspartners bij KBC

Vandaag zijn data, change- en beïnvloedingsvaardigheden essentieel in HR. Ook bij KBC veranderde daardoor de rol van de HR-business partners.  Om die ‘step-up’ te kunnen maken, werden ze opgeleid met een stevige ’HR Business Partner Masterclass’.

winners

CxO for 1 week

Worldline schoot recht in de roos met een exclusief bootcamp, in co-creatie met NCOI Learning . Basis was het sterke mini-MBA-traject van NCOI Learning , afgestemd op de specifieke noden en realiteit van Worldline.

klop-lc-009

Change zet trajecten in opleiding op hun kop

Change is alomtegenwoordig. En dat zorgt voor andere noden op vlak van opleiding.

Vraag advies aan onze learning consultants

Hebt u interesse in onze incompany trainingen maar zit u nog met enkele vragen? Onze learning consultants helpen u graag verder om samen het bestpassende leerprogramma voor uw bedrijf samen te stellen. Hiervoor kijken zij steeds naar uw behoeftes en uw strategische bedrijfsdoelstellingen.

 

 

Word docent bij NCOI Learning

Wij zoeken inspirerende trainers, die vanuit hun expertise en passie rechtstreeks inspelen op de ontwikkeling van het “human capital” bij onze klanten. Als trainer vergroot je zo de inzetbaarheid en wendbaarheid van hun medewerkers en teams. Je maakt onze klanten klaar voor de toekomst door hen verfrissende, creatieve inzichten en handvaten aan te reiken die een antwoord bieden op de continue uitdagingen en veranderingen waarmee onze klanten worden geconfronteerd. Streef jij naar impact en verandering (in mindset en gedrag) op de werkvloer?