Leeroplossingen op maat van uw bedrijf

| NCOI Learning gaat verder waar anderen stoppen |


Mensen zijn de basis van een succesvolle business. NCOI Learning helpt uw medewerkers - uw human capital - sneller te ontwikkelen en verhoogt hun inzetbaarheid.

Het is belangrijk dat uw medewerkers steeds op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen in hun vakgebied. Onze trainers reiken verfrissende, creatieve inzichten en handvaten aan die een antwoord bieden op de continue uitdagingen en veranderingen waarmee jullie teams worden geconfronteerd.

| Together, we build the skills of the future |


Wat ons anders maakt, zijn onze verschillende leerinterventies: learning & inspiration labs, energizers, basecamps, bite-sized sessions, webinars. Zij zorgen voor duurzame verandering in mindset en gedrag.

Als uw opleidingspartner zorgt NCOI Learning ervoor, dat elke begeleiding direct bijdraagt aan uw bedrijfsdoelstellingen. Op maat. Met slagkracht. En met merkbaar resultaat!

| Een aanpak die anders is én ECHT het verschil maakt |


We geloven sterk in ervaringsgericht leren. Onze focus ligt op ENTERTRAINEN: beleven, oefenen, kennisdeling en directe feedback.

Het opleidingstraject is een 'blend' van verschillende werkvormen - zowel online als offline - met kennisdeling, business games, project cases, feedbackmomenten, videomateriaal, etc.

Onze expertisedomeinen

wemen_nj20_cover_gettyimages-939018866

Leadership & Change Management

We geloven dat sterke managers ook sterke strategieën waarmaken. Waar staat leadership in uw organisatie ? Wat zijn de blinde vlekken en waar is er nog groei mogelijk ? Vertel ons over uw uitdagingen.

-> Bekijk Crystal Leadership

 

istock-1180599585

Professional Skills

Prioriteiten stellen en time management, stress onder controle houden, emotionele intelligentie, samenwerken om nog dichter bij de klant te staan, communicatie, communiceren en presenteren met impact, innovatief en oplossingsgericht denken, efficiënt vergaderen, … met MBTI, Insights, ORSC .. als rode draad, indien gewenst. Nooit waren deze skills belangrijker dan nu.

pmwqq_nj20_cover_istock-687050598

Project Management

Een project feilloos managen, op tijd en binnen budget, is niet eenvoudig. Want elke gemiste stap brengt u verder van het eindresultaat. Wij helpen u uw projecten te managen met een breed aanbod van basisopleidingen tot verdiepingsmodules, van klassiek tot agile project management, van gecertifieerde methoden als PRINCE2 en Scrum tot het ontwikkelen van uw eigen methodologie. 

istock-1055689256

Sales & Customer Orientation

Elk bedrijf zou de klant centraal moeten stellen in alles wat het doet. Want door de transparantie van een digitale wereld is klantenservice en klantgerichtheid belangrijker dan ooit.

Online leertrajecten

Bij NCOI Learning zijn we klaar om onze opleidingen vanop afstand - online – te organiseren. Met hetzelfde resultaat én kwaliteit als jullie van ons gewoon zijn. Onze ambitie? Jullie medewerkers ontwikkelen én versterken om “up to speed” te zijn in deze uitdagende werkcontext.

Bijzonder interactief, met impact en focus op ervaren!

Dat zijn dé sleutelwoorden die de aanpak van onze online leerreizen kenmerken. En de vorm? Die bepaal jij!

  • Kijk je uit naar een boostsessie met enkele verfrissende inzichten rond 1 bepaald thema? Kies dan voluit voor onze 90’ bite-sized sessies.

  • Ga je liever voor een duurzame leerervaring, waarin ruimte is voor reflectie én werken in virtuele subgroepen, dan hebben we een uitgebreide menukaart voor je klaar met online leerreizen die blijven nazinderen!

Getuigenissen van tevreden klanten

“NCOI Learning heeft een heel goed zicht op de vaardigheden van morgen. Die
outside-in look vind ik heel innoverend. En het feit dat jullie zo snel virtueel
geschakeld hebben, wie kan dat zeggen? Maar de doorslaggevende factor is dat
NCOI meedenkt met de klant. Dat klinkt misschien niet heel sexy maar andere
leveranciers zijn daar nog niet. Ik kan met elke bedenking naar jullie learning
architect stappen en altijd krijg ik een gepast antwoord.”

Mieke Claeys, Career Development Manager Benelux, Engie

“Het succes van het bootcamp is te danken aan de unieke co-creatie tussen HR, enkele jonge medewerkers en (top-) managers van Worldline en NCOI Learning en zijn trainers/docenten”

Karlien Longin, HR Business Partner, Worldline

"Na de korte theoretische inleiding luidde de teamopdracht al meteen: ‘bouw in twintig minuten een rollercoaster die beantwoordt aan de wensen van de klant’. Dat was absoluut confronterend, want plots zie je waar en waarom het zo vaak misloopt bij projectmanagement.”

Quentin Surdiacourt, quality compliance engineer, Ordina

“In deze opleiding leer je jezelf beter leren kennen. ‘Wie ben ik en waarom gedraag ik me op een bepaalde manier?’ Dat is een pluspunt van de training dat ik vaak gehoord heb. Een andere positieve feedback is dat iedereen als het ware dezelfde taal spreekt"

Benny Moonen, operationeel directeur, Devoteam

Uitgewerkte klantencases

lachende_groep_shutterstock_1245841444_3b72b11e0e9317a7d5bb1cfe4ad6c3f6_2000

Hechtere en productievere teams bij Umicore

Onderbezetting, spanningen tussen subteams en hiërarchische niveaus, te hoge workload voor werknemers, etc. Veel bedrijven worstelen met deze problematiek, maar niet alle bedrijven pakken dit aan. Umicore deed dit wel met een intensief teamcoachingtraject. 

blog_kbc_hrbp

HR businesspartners bij KBC

Vandaag zijn data, change- en beïnvloedingsvaardigheden essentieel in HR. Ook bij KBC veranderde daardoor de rol van de HR-business partners.  Om die ‘step-up’ te kunnen maken, werden ze opgeleid met een stevige ’HR Business Partner Masterclass’.

winners

CxO for 1 week

Worldline schoot recht in de roos met een exclusief bootcamp, in co-creatie met NCOI Learning . Basis was het sterke mini-MBA-traject van NCOI Learning , afgestemd op de specifieke noden en realiteit van Worldline.

klop-lc-009

Change zet trajecten in opleiding op hun kop

Change is alomtegenwoordig. En dat zorgt voor andere noden op vlak van opleiding.

Samen zoeken we naar de leeroplossing die bij je past

Wil je kennismaken met onze learning consultants? Onze 6 learning consultants denken samen met jou een ervaringsgerichte leerinterventie op maat.

caroline-dupont-photography_ncoi-koen

Koen Dierckx

caroline-dupont-photography_ncoi-ilse

Ilse Schepens

caroline-dupont-photography_ncoi-barbara

Barbara Verschueren

caroline-dupont-photography_ncoi-caroline

Caroline Savoye

caroline-dupont-photography_ncoi-linda

Linda De Wolf

caroline-dupont-photography_ncoi-nanou

Nanou Pauwels