Welke stappen moet ik ondernemen om de ruimte te betreden?

Hoe je de digitale klas betreedt hangt af van de technologie die voor jouw opleiding gekozen werd. Weet je niet in welke technologie jouw opleiding doorgaat? Je kan dit vinden in de bevestigingsmail die we jou hebben toegezonden.

Je gaat naar de les, net zoals je dat normaal gesproken zou doen. Alleen is het nu in een virtuele ruimte. Zorg dat je 15 minuten voor het begin van de les ingelogd bent.

Optie 1: Vitero/Virtual Classroom

  1. Met de volgende link kan je toegang krijgen: <https://inspire.talentmanager.io/>

  2. Gebruikersnaam: deze ontving je bij de bevestiging van je inschrijving

  3. Wachtwoord: deze ontving je bij de bevestiging van je inschrijving. Let op: Als je jouw wachtwoord drie keer verkeerd invoert, wordt je account gedurende 15 minuten geblokkeerd. U krijgt hiervoor een melding.

  4. Tijdens het inloggen verzoeken wij je om dit standaard wachtwoord te wijzigen. Noteer dit wachtwoord voor een volgende keer.

  5. Indien je er niet in slaagt in te loggen, contacteer ons op het nummer +32 15 79 11 42.

  6. Nadien dien je de virtuele klas en onderaan ‘join room’ aan te klikken om de klas effectief te betreden.

Tip: Als je inlogt op een ander apparaat terwijl je al ingelogd bent met dezelfde accountgegevens dan wordt de bestaande verbinding automatisch verbroken en wordt een nieuwe verbinding tot stand gebracht.

Optie 2: Zoom
We raden voor de beste gebruikservaring aan dat je Zoom eerst downloadt op je toestel. Dit kan je doen via: https://zoom.us/

In je bevestigingsmail vind je de rechtstreekse link naar jouw Zoom-opleiding. Als je hierop klikt, ga je rechtstreeks naar de Zoom-opleiding. Als je de applicatie al gedownload hebt, zal hij deze openen via de software op je toestel. Heb je de software niet gedownload? Dan kan je via je browser toetreden tot de virtuele klasruimte in Zoom. Hou er dan wel rekening mee dat bepaalde geavanceerde functionaliteiten voor jou niet beschikbaar zijn.

Optie 3: MS Teams
Wil je de meest optimale gebruikservaring? Download MS Teams dan even op je toestel; dan kan je alle functionaliteiten maximaal gebruiken.

In je bevestigingsmail vind je de rechtstreekse link naar jouw MS Teams-opleiding. Als je hierop klikt, ga je rechtstreeks naar de MS Teams-opleiding. Heb je MS Teams geïnstalleerd op je toestel? Dan zal hij automatisch via de applicatie openen. Heb je niet gedownload? Dan word je naar de browser-variant gestuurd en kan je van daaruit verder volgen.