logo-languagepro_nl_blauw

Via LanguagePro ontmoeten trainer en cursist elkaar in een virtuele trainingsruimte met alle tools om ook online een complete leerervaring te garanderen. Denk maar aan een whiteboard, chatfunctie, webcam, en audio en video van hoge kwaliteit. Deelnemer en coach kunnen eenvoudig samen aan de slag – ieder op zijn eigen scherm.

gratis_death_to_stock_photography_weekend_work-9-of-10

Online taalcoaching om uw Frans en Engels bij te schaven

Volgt u les via NCOI Learning ? Schaaf dan ook uw talenkennis snel en efficiënt bij dankzij de onlinetaalmodule LanguagePro van ElaN Languages. U hebt de keuze uit een taalcoaching Frans of Engels, al dan niet als aanvulling op uw NCOI Learning-opleiding.

Diverse professionals, zoals salesmedewerkers, management assistants en projectmedewerkers, hebben steeds meer internationale contacten. Werkgevers verwachten van hen een stevige talenkennis.

Daarom biedt NCOI Learning in samenwerking met ElaN Languages LanguagePro aan: online taalcoaching, 100% op maat uitgewerkt en altijd onder livebegeleiding van een coach.

Dankzij LanguagePro spijkert u uw kennis van het Frans of het Engels bij tijdens 5 of 10 individuele onlinesessies. Als aanvulling op uw NCOI Learning -opleiding of los daarvan. U kiest en volgt de lessen waar en wanneer u wilt.

 

Wat kost het?
U krijgt de keuze uit twee formules:

  • LanguagePro Boost: 5 sessies voor 265 euro
  • LanguagePro Focus: 10 sessies voor 475 euro

Elke sessie duurt 45 minuten. Alle prijzen zijn excl. btw.

Inbegrepen in beide formules:

  • Schriftelijke én mondelinge screening om uw taalniveau en doelstellingen in kaart te brengen;
  • Eén jaar toegang tot ScribblPro, een zelfstudietool met honderden korte en krachtige oefeningen;
  • Zeven mails met leerrijke kijk-, luister- en leestips om voeling te houden met de aangeleerde taal


Wilt u online taalcoaching combineren met
uw opleiding? 
Maak uw keuze uit een van onze opleidingen en duid bij uw inschrijving in het opmerkingenveld aan dat u ook intekent voor LanguagePro. Vermeld zeker ook uw taalkeuze (Frans of Engels).


Wilt u enkel een online taalcoaching
reserveren?
Ook dat kan! Stuur een mailtje naar Gude Verhaert met vermelding van LanguagePro. Gude Verhaert is ook telefonisch bereikbaar op +32 15 79 16 73.


Ik wil graag een demo.  Kan dat?
 
Ja hoor, speciaal voor u hebben we samen met ElaN Languages een filmpje gemaakt. Daarin ziet u hoe de online taalcoaching precies verloopt. 

Advies op maat

gude-06
Meer informatie nodig?

Volgde u al een opleiding bij NCOI Learning en wilt u deze kennis ook in het Engels of Frans toepassen? Pakt u via LanguagePro graag specifieke werkpunten aan?

Stuur dan een mailtje naar mij met vermelding van 'LanguagePro'.

Gude Verhaert
Tel.: +32 15 79 16 73
gverhaert@ncoi.be

Lees meer