Meer dan 150 online opleidingen via webinar of virtual classroom

Niet de kou in. Niet door de regen. Niet in de file staan. Maar gewoon gezellig vanuit je warme thuis een online opleiding volgen. Dat noemen we Win-Winter! Helemaal als je bedenkt dat je jezelf daarmee op voorsprong zet voor in het voorjaar! NCOI Learning heeft meer dan 150 opleidingen via webinar of virtual classroom waarmee je het maximale uit deze winterse dagen haalt.

Boek nu je online opleiding

De win-win’s van online leren

Wie deze winter gebruikt om zich online te ontwikkelen, staat er dit voorjaar, als alles hopelijk weer volop in gang schiet, een stuk sterker voor. Wist je dat 95 % van de deelnemers die de afgelopen maanden bij NCOI Learning een online opleiding volgde erg tevreden was en graag terugkomt? Een aantal voordelen op een rijtje …

• Je hoeft je niet te verplaatsen. Je wint dus tijd.
• Online leren is 100 % COVID-proof.
• Online leren is interactief: je kunt vragen stellen, communiceren met de docent, …
• Online leren is geschikt voor theorie én praktijk.
• Je krijgt tot 30 % financiële steun met de kmo-portefeuille.
• Je besteedt je donkere dagen extra nuttig.

Liever een klassikale opleiding?

Dit zijn de meest geboekte Win-winter opleidingen

Wist je dat ...
  • al 4.500 professionals deelnamen aan een Virtual Classroom?
  • we al bijna 400 Virtual Classroom-opleidingen organiseerden? 
  • onze deelnemers ronduit tevreden zijn over het verloop?

Leeroplossingen op maat

Incompany

Online leertrajecten

Als we samen overeind willen blijven, moeten organisaties zich heruitvinden. Want op dezelfde manier functioneren en samenwerken zoals voor de crisis, dat werkt niet meer. NCOI Learning kan je daarbij helpen. We hebben de voorbije jaren fors geïnvesteerd in online leren zodat onze virtuele leertrajecten vandaag even kwalitatief zijn als onze klassikale opleidingen.

Online Academy

Online trainingen voor werk en privé

Met Online Academy leer je elke dag en wanneer het jou uitkomt! Door iedere dag een paar minuten te besteden aan je training neem je de leerstof beter op, ben je niet veel tijd kwijt en kan je het geleerde direct toepassen in de praktijk. Kies uit méér dan 250 trainingen en start vandaag nog!

Lees meer

Op deze blogs lees je tips om het maximale te halen uit deze winterse dagen en hoe je gebruik maakt van de vele opleidingssubsidies en hoe onze docenten het online lesgeven ervaren.