Kies in alle rust je opleiding om er straks helemaal voor te gaan

Klap je scherm toe en stap de deur uit. Gun jezelf een welverdiende pauze. Het is tijd om je batterijen op te laden na een extreem werkjaar van jongleren met thuiswerk, technische werkloosheid en virtuele meetings.

“Reculer pour mieux sauter”, zoals het zo treffend klinkt in het Frans. Wie nu de tijd neemt voor een aanloop, springt straks verder.

 

* Geniet nu met de kortingscode SUMMERP15 van je 15 % korting als je je inschrijft voor 31 augustus 2021! Korting geldig op de opleidingen van NCOI Learning. De opleidingen van partners, incompany-opleidingen, examens en abonnementen komen hiervoor niet in aanmerking.

Een injectie aan nieuwe kennis en vaardigheden

NCOI Learning staat klaar met een geavanceerd aanbod klassikale en virtuele opleidingen. Kies nu de opleiding die jij of je team nodig hebben en maak een groeiboost van jewelste. Zo neemt jouw organisatie een stevige voorsprong wanneer alles straks weer openbarst.

ZOMERWEDSTRIJD: Win 1 van de 10 Jeunes Restaurateurs giftcards of 1 van de 10 luxe aperoboxen!

Geniet optimaal van je rust met je familie of vrienden! Doe mee met onze wedstrijd en maak kans op één van de vele prijzen.

Deelnemen is heel eenvoudig: zoek de 3 verschillen en beantwoord de schiftingsvraag.

Doe mee en win!

Win 1 van deze prijzen en ga volledig in chillax modus!

header-giftcards
Restaurant giftcard t.w.v. 100 euro

Ontdek of herontdek 'Never-ending Passion' volgens de Jeunes Restaurateurs en geniet van een onvergetelijke lunch of diner!

JRE chefs combineren top kooktalent met passie voor koken en het gebruik van lokale producten met behoud van traditie. Hun gepassioneerde kookkunst in combinatie met perfect gastheerschap en een sfeervolle ambiance biedt gasten de ongelooflijke JRE ervaring. De giftcard is een exclusief gastronomisch geschenk t.w.v. 100 euro geaccepteerd door alle JRE restaurants in Europa.

Lees meer
afbeelding-aperobox-luxe-witte-wijn
Luxe aperobox

De ideale box voor een gezellig aperitief momentje met vrienden of familie!

Een selectie van een lekker drankje en hapje zorgen voor het perfecte aperitief moment op een zomerse avond. Want Apérotime is Quality time!

Lees meer

De Zomer van M&D

visual-m-d-zomer

Stel je Zomer van M&D samen

M&D Seminars, jouw specialist in juridische en juridische-fiscale seminaries, biedt dit jaar uitzonderlijk veel keuze tijdens de zomer. Tijdens de maanden juli en augustus kan je bij ons terecht voor een ruim aanbod aan webinars en seminaries. Starten doen we net als vorig jaar met ons wel gesmaakt Jaaroverzicht en eind augustus zijn er uiteraard de klassieke Juristendagen. Nieuw deze zomer zijn de webinars en lunchseminaries van onze MiD Zomer: een gevarieerd programma met uiteenlopende topics gespreid over juli en augustus.

Kortom een zeer ruim aanbod waarin je vast en zeker ook jouw gading vindt: je kan jouw persoonlijk programma samenstellen door alle onderdelen onderling te combineren. Op jouw maat en volgens je interesses en vakgebied. En wanneer het jou het beste past.

vitero-welkom

Virtual Classrooms

In een virtual classroom geeft de docent online les, voor een beperkte groep, op een interactief platform dat hier speciaal voor is gebouwd.

webinar

Webinars

Een summer break en zin om nieuwe kennis op te pikken? Volg een webinar vanuit kantoor of ... je tuin. Live, on demand of met abonnement.

beeld-blog-nl

Virtual Classrooms, ook na Corona

Uit onderzoek van Fosway in 2020 blijkt dat 95 % van de learning professionals vindt dat L&D voorgoed is veranderd door de COVID-19-crisis.

Incompany leeroplossingen

Leeroplossingen op maat van jouw bedrijf

Medewerkers ontwikkelen en hun inzetbaarheid vergroten met een incompany opleiding om “up to speed” te zijn, dat doe je best niet alleen. Jij kent de actuele leernoden binnen jouw organisatie. Onze learning consultants formuleren het antwoord met trainers ‘uit het vak’, de meest geschikte leervormen, een programma op maat én met een directe link naar de koers die jouw organisatie vaart.

Werkbaarheidscheques Vlaanderen 2021

Krijg dit jaar tot € 10.000 werkbaarheidscheques

Als organisatie wil je bedrijvige en tevreden teams. Dagelijks zorgen we ervoor dat onze opleidingen hieraan op een positieve manier bijdragen. We begrijpen dat het niet altijd eenvoudig is om genoeg middelen vrij te maken om het fysiek of psychosociaal welzijn van je werknemers te verbeteren. Daar heeft de Vlaamse Overheid verandering in gebracht met de introductie van de werkbaarheidscheque.

Online leerreizen

Leer wanneer, hoe en waar het jou uitkomt

Zou het niet makkelijk zijn als je medewerkers zich op deze manier zouden kunnen ontwikkelen? Met onze online leerreizen zit je medewerker zelf aan het stuur én kiest waar, wanneer én hoe onze online leerreis wordt gevolgd. NCOI Learning en haar partners zorgen ervoor dat leren niet alleen efficiënt én effectief is, maar ook bijzonder plezant. Leerreizen in leadership, professional skills en veerkracht.

Heb je nog vragen of advies nodig over de zomer bij NCOI Learning?

Blijf op de hoogte

Registreren op deze nieuwsbrieven:

  • Tweewekelijkse kalender en updates over opleidingen binnen je interessegebieden 
  • Learning newsletter met de meest gelezen artikelen, tips en inspiratie over leren en ontwikkelen