Ben je toe aan een extra portie weerbaarheid?

Wil je professioneel sterker in je schoenen staan? Doe jezelf (of je medewerkers) een opleiding cadeau! Want niets is zo fijn dan jezelf te ontwikkelen en steviger te staan. Niets is zo motiverend dan samen te leren en in team stappen vooruit zetten.

Bij NCOI Learning vind je vandaag een uitgebreid, digitaal aanbod van virtual classroom trainingen en webinars. Maar ook een klein en veilig klassikaal aanbod.

Want ja! Klassikaal mag opnieuw sinds vorig najaar. En dat is goed nieuws, want sommige vaardigheden leer je nu eenmaal het best in een live context met een sterke leerervaring en een maximaal leerresultaat.

Voor opleiding en groei geldt geen lockdown

Kriebelt de leergoesting? Zet je dan schrap en herontdek het plezier van samen leren!
Ben jij klaar voor:

  • nieuwe inzichten en boeiend advies van toptrainers;
  • samen nadenken, oefenen en discussiëren;
  • verrassende tools, methoden en tips;
  • persoonlijke feedback op jouw cases, plannen en oefenmateriaal?

Druk die mute-knop dan uit en kies voor echte interactie - live of digitaal!

We gaan er samen voor!

#sterkerdancorona

Werkbaarheidscheques

Wist je dat je organisatie met werkbaarheidscheques tot 10 000 euro steun kan krijgen om te investeren in welzijn? Dit jaar kan je als onderneming meteen de focus leggen op opleiding en/of begeleiding. En daar denkt NCOI Learning graag met je mee!

Ontdek onze bestsellers

Boek nu een opleiding

Leeroplossingen op maat

Incompany

Online leertrajecten

Als we samen overeind willen blijven, moeten organisaties zich heruitvinden. Want op dezelfde manier functioneren en samenwerken zoals voor de crisis, dat werkt niet meer. NCOI Learning kan je daarbij helpen. We hebben de voorbije jaren fors geïnvesteerd in online leren zodat onze virtuele leertrajecten vandaag even kwalitatief zijn als onze klassikale opleidingen.

Online Academy

Online trainingen voor werk en privé

Met Online Academy leer je elke dag en wanneer het jou uitkomt! Door iedere dag een paar minuten te besteden aan je training neem je de leerstof beter op, ben je niet veel tijd kwijt en kan je het geleerde direct toepassen in de praktijk. Kies uit méér dan 250 trainingen en start vandaag nog!

Opleidingssubsidies