Get inspired......

NCOI Learning stelt u twee van haar befaamde managementopleidingen voor. Kom naar onze gratis infosessies, ervaar de passie van de trainers, luister naar getuigenissen van ex-deelnemers en ontdek de meerwaarde van deze programma’s voor uw persoonlijke ontwikkeling. Blokkeer de data nu al in uw agenda!

Management Skills Program

U wil de stap zetten van expert naar leidinggevende? Met het vijfdaagse management skills traject gaat u de uitdaging aan. Het Management Skills Program reikt u zes essentiële management skills aan om definitief door te groeien naar leidinggevend niveau: Zelf-inzicht, self-leadership, leadershipskills, personal impact, intrapreneurship en projectmanagement.

Getriggerd door de thema's? Of benieuwd naar de aanpak van onze trainer?

Wilt u op de hoogte blijven van de nieuwe datum van deze infosessie, vul dan het formulier in.

 

 

Mini-MBA. Business Essentials voor Management Talent

In een recordtempo uw managementcompetenties verbreden en verdiepen? Volg dan onze mini-MBA. Dit unieke trainingsprogramma leert u op negen dagen wat u écht moet weten om mee te draaien als manager. U verdiept zich in de volgende managementcompetenties: strategisch management, marketing en sales, financieel management, logistiek en supply chain management, human resources management, leiderschap, project- en changemanagement.

Zin in een voorproefje? U denkt dat de opleiding iets voor u is, maar u hebt nog vragen? Of u wilt de trainers ontmoeten en het programma van dichtbij bekijken?