NCOI Learning verzamelt alles wat u wilt en moet weten in verschillende boeiende congressen en studiedagen. Topprofessionals uit uw vakgebied brengen u concrete tips, praktische vaardigheden en relevante kennis. In slechts acht uur bent u helemaal up-to-date. Maak er een professioneel topjaar van. Blokkeer de data nu al in uw agenda. Of schrijf onmiddelijk in.

Dag van de Controller 2020

24 november 2020, Virtual classroom (live online)

Covid -19 heeft de wereld waarin we leven en werken op zeer korte tijd grondig veranderd…en de kans dat we op korte termijn naar de oude gewoonten kunnen teruggrijpen is bijna onbestaande.

De impact op bedrijven is verschillend geweest. Daarenboven heeft crisis heeft ook veel veranderingen op het gebied van klanten, producten en medewerkers versneld:

Het is duidelijk dat deze veranderingen ingrijpend zijn en niet kunnen genegeerd worden. Wat kunnen we leren van de bedrijven die de crisis op een succesvolle manier verteerd hebben en hoe kunnen we dit in ons bedrijf toepassen

 

Dag van de Fiscaliteit 2020

24 november 2020 - Virtual classroom (live online)

Deze studiedag is voor fiscale en financiële professionals en zaakvoerders die hun kennis over de fiscale actualiteit willen aanscherpen.

Wij zetten fiscale experts in die de actualiteit voor u opvolgen en vertalen in bruikbaar advies. Deze sprekers spelen mee op het hoogste niveau en werken vaak mee aan het wetgevend fiscaal beleid en de regelgeving. Zo bent u zeker van objectieve en up-to-date informatie, waarmee u de kwaliteit van uw beslissingen en adviezen perfect op peil houdt.

U ontvangt een uitgebreide digitale documentatiemap, boordevol handige adviezen om uw fiscaal advies aan collega’s of klanten efficiënter te maken.

Bij deelname aan deze studiedag ontvangt u ook een aanwezigheidsattest, inclusief vormingspunten.

Paralegal Day 2020

3 december 2020, Virtual Classroom | Online

Elke dag opnieuw staat u als paralegal voor diverse uitdagingen. Op de Paralegal Day maakt u kennis met inzichten en tips op maat van de paralegal. U verdiept zich in thema's die dicht aanleunen bij uw dagdagelijkse praktijk en u leert verschillende visies op uw functie kennen.

Projectmanagement Online Workshop Week

30 november - 4 december 2020 - Virtual classroom - live online

De Dag van de Projectmanager maakt dit najaar plaats voor de ‘Projectmanagement Online Workshop Week' . Na enkele maanden digitaal leren zijn wij er nu meer en meer van overtuigd dat dit, ook in de toekomst, de ‘way to go’ is. Daarom hebben wij besloten om resoluut voor de digitale aanpak te kiezen! En niet 1 dag, maar wel 1 week. Want voor de eerste keer ooit zult u alle workshops op ons programma kunnen volgen! Dat klopt, geen multi-track sessies (en de bijhorende keuzesetress van welke sessie u nu best volgt). Wel een hele week boordevol interactieve live online workshops.

 

Test jezelf en kom tot meer zelfinzicht

  • Ken jij je sterktes en zwaktes?
  • Wil je toekomstige situaties beter de baas kunnen?
  • En hoe is het gesteld met je persoonlijke ontwikkeling?

Allemaal vragen die je kan beantwoorden door één van onze tests te doen want af en toe een spiegel voorhouden werkt verhelderend. 😉