NCOI Learning verzamelt alles wat u wilt en moet weten in verschillende boeiende congressen en studiedagen. Topprofessionals uit uw vakgebied brengen u concrete tips, praktische vaardigheden en relevante kennis. In slechts acht uur bent u helemaal up-to-date. Maak er een professioneel topjaar van. Blokkeer de data nu al in uw agenda. Of schrijf onmiddelijk in.

Online Excel Week: Winter Edition

25 januari 2021 | 5 dagen | 10 virtual workshops | Pick & mix

Na het groot succes van de eerste editie van de 'Online Exel Week: Summer Edition' tijdens augustus 2020, pakken we in januari 2021 gaag uit met een nieuwe editie.

De 'Online Excel Week: Winter Edition' is een week boordevol interactieve live online Excel sessies. Want geef nu toe, de start van een nieuw jaar is dé periode bij uitstek om te werken aan uw vaardigheden. En Excel mag daarbij zeker niet ontbreken.

We selecteerden voor u de populairste sessies uit de voorbije 10 jaar Excel Experience Day: een aanpak die werkt met maar liefst 4159 deelnemers én trainers die alle ins en outs van Excel beheersen.

Dag van de Controller 2020

11 maart 2021, Virtual classroom (live online)

Covid -19 heeft de wereld waarin we leven en werken op zeer korte tijd grondig veranderd…en de kans dat we op korte termijn naar de oude gewoonten kunnen teruggrijpen is bijna onbestaande.

De impact op bedrijven is verschillend geweest. Daarenboven heeft crisis heeft ook veel veranderingen op het gebied van klanten, producten en medewerkers versneld:

Het is duidelijk dat deze veranderingen ingrijpend zijn en niet kunnen genegeerd worden. Wat kunnen we leren van de bedrijven die de crisis op een succesvolle manier verteerd hebben en hoe kunnen we dit in ons bedrijf toepassen

 

Test jezelf en kom tot meer zelfinzicht

  • Ken jij je sterktes en zwaktes?
  • Wil je toekomstige situaties beter de baas kunnen?
  • En hoe is het gesteld met je persoonlijke ontwikkeling?

Allemaal vragen die je kan beantwoorden door één van onze tests te doen want af en toe een spiegel voorhouden werkt verhelderend. 😉