NCOI Learning verzamelt alles wat u wilt en moet weten in verschillende boeiende congressen en studiedagen. Topprofessionals uit uw vakgebied brengen u concrete tips, praktische vaardigheden en relevante kennis. In slechts acht uur bent u helemaal up-to-date. Maak er een professioneel topjaar van. Blokkeer de data nu al in uw agenda. Of schrijf onmiddelijk in.

Management Assistant Studiedag

29 september 2020 - Chocolate Nation | Antwerpen

Naar jaarlijkse gewoonte, organiseren wij voor u opnieuw een boeiende management assistant studiedag. Ons succesformule sinds 2002? Sterke sprekers, concrete tips en inspirerende ideeën die u de nodige kracht en goesting zullen geven om er stevig tegenaan te gaan! En natuurlijk voor u de uitgelezen kans om te netwerken met collega-assistants. Elk jaar mogen we meer dan 120 assistants verwelkomen. U komt dit jaar toch ook?

Het thema van dit jaar is 'Duurzame duizendpoot'

Laat u inspireren!

Excel Experience Day 2020

13 en 20 oktober 2020 - Virtual classroom - live online 

  • U bent beginnend, ad hoc of frequent Excel gebruiker?
  • Verliest u soms kostbare tijd met het zoeken naar de optimale oplossing voor uw Excel-probleem of vraag?
  • Roept u vaak de hulp in van een collega?
  • Of gaat u na die zoveelste ‘trial en error’ de oplossing zoeken bij de ‘Help’ knop?

De Excel Experience Day is de jaarlijkse ‘place-to-be’ voor de ervaren en startende Excelgebruiker. In België is deze studiedag een waar begrip geworden en een synoniem voor ‘Excel-boost’. In oktober zijn we al toe aan de 19e editie. De afgelopen jaren gaven niet minder dan 3 881 enthousiaste Excelgebruikers hun Excel kennis een ferme boost.

Mis deze afspraak niet en blokkeer één van deze twee data alvast in uw agenda.

Business Process Management: the next level

15 oktober 2020 - Bluepoint Antwerpen

Vandaag lopen zowel oude als nieuwe businessmodellen door elkaar. Dit heeft rechtstreeks invloed op processen die regelmatig worden ingehaald door de werkelijkheid. Deze onduidelijke situatie vraagt om wendbare organisaties en processen waarbij verandering centraal staat. Hierdoor komen we binnen procesmanagement vandaag voor flinke uitdagingen te staan.

Uiteindelijk moeten mensen, technologie en processen worden samengevoegd tot een samenhangend geheel. Bent u klaar om deze uitdagingen aan te gaan? Tijdens de sessies brengen we u op 1 dag graag de nodige informatie, inspiratie en praktische tips.

Projectmanagement Online Workshop Week

30 november - 4 december 2020 - Virtual classroom - live online

De Dag van de Projectmanager maakt dit najaar plaats voor de ‘Projectmanagement Online Workshop Week' . Na enkele maanden digitaal leren zijn wij er nu meer en meer van overtuigd dat dit, ook in de toekomst, de ‘way to go’ is. Daarom hebben wij besloten om resoluut voor de digitale aanpak te kiezen! En niet 1 dag, maar wel 1 week. Want voor de eerste keer ooit zult u alle workshops op ons programma kunnen volgen! Dat klopt, geen multi-track sessies (en de bijhorende keuzesetress van welke sessie u nu best volgt). Wel een hele week boordevol interactieve live online workshops.

 

Upcoming

Dag van de fiscaliteit 2020

Deze studiedag is dé ontmoetingsplaats voor fiscale en financiële professionals en zaakvoerders die hun kennis over de fiscale actualiteit willen aanscherpen. Tijdens de pauzes en het lunchbuffet wisselt u ervaringen uit met collega’s en sprekers.

Wij zetten fiscale experts in die de actualiteit voor u opvolgen en vertalen in bruikbaar advies. Deze sprekers spelen mee op het hoogste niveau en werken vaak mee aan het wetgevend fiscaal beleid en de regelgeving. Zo bent u zeker van objectieve en up-to-date informatie, waarmee u de kwaliteit van uw beslissingen en adviezen perfect op peil houdt.

krijgt een uitgebreide documentatiemap mee naar kantoor, boordevol handige adviezen om uw fiscaal advies aan collega’s of klanten efficiënter te maken.

Bij deelname aan deze studiedag ontvangt u ook een aanwezigheidsattest, inclusief vormingspunten.

 

 

Test jezelf en kom tot meer zelfinzicht

  • Ken jij je sterktes en zwaktes?
  • Wil je toekomstige situaties beter de baas kunnen?
  • En hoe is het gesteld met je persoonlijke ontwikkeling?

Allemaal vragen die je kan beantwoorden door één van onze tests te doen want af en toe een spiegel voorhouden werkt verhelderend. 😉