ncoi_groep_logo_lichtblauwe-basis_rgb_500px-breed_150ppi

Om ons aanbod op het vlak van opleidingen, trainingen en digitale leervormen verder te doen groeien, gaan we als Belgische marktleider onze krachten bundelen met de sterkste speler in Nederland. Kluwer Opleidingen NV en dochtermerken Fiscaal Informatief en M&D Seminars zullen vanaf januari 2020 deel uitmaken van NCOI Groep. Samen worden we dé referentie op vlak van opleidingen en trainingen in de Benelux.

Johan De Meyer, Directeur Kluwer Opleidingen : “Wij hebben er alle vertrouwen in dat NCOI Groep de juiste partner is om ons opleidingsaanbod voor professionals in België verder uit te diepen en te ontwikkelen.”

Er wijzigt intussen niets aan de geplande opleidingen en trainingen: we blijven voor u het vertrouwde adres voor congressen, opleidingen, trainingen en webinars. Daarbij kunt u rekenen op het hoge serviceniveau dat u van ons gewend bent.

NCOI Groep is de grootste private onderwijsgroep in Nederland, gekend om het kwalitatieve aanbod en state of the art digitale leerplatformen. Met ruim 2 000 medewerkers en 4 500 freelancers is NCOI Groep voorkeurleverancier bij de meeste Top 500 organisaties in Nederland.

Kluwer Opleidingen staat voor het ruimste opleidingsaanbod in België én een krachtig netwerk van 750 toptrainers & docenten.  Elk jaar versterkt Kluwer Opleidingen zo de skills van 25 000 professionals.